Så sjuk är Victoria's secret-modellens diet (dricker inte ens vatten!)

Så sjuk är Victoria's secret-modellens diet (dricker inte ens vatten!)

Att vara Victoria's secret-modell innebär stenhård diet och massa träning. Läs om Adriana Limas sjuka sätt att komma "i form" inför visningen.

Under Victoria’s secret fashion show ser vi den ena supersmala modellen efter den andra gå fram på catwalken. Det är lätt att tro att deras kroppsform beror på gener men så är inte fallet – modellerna hårdbantar för att leva upp till de höga krav som krävs för att vara modell under visningen (hur sjukt?).

Läs också: Så retuscherde är Victoria’s secret-modellerna

Många modeller menar att de äter precis lika mycket hamburgare och pommes frites som oss andra men Adriana Lima erkänner att så inte alls är fallet. Hårdträningen börjar tre månader innan med en personlig tränare och de tre sista veckorna blir det två pass om dagen.

– Det är väldigt intensivt, inte tiden man lägger på det utan det du gör: jag hoppar rep, boxas och lyfter vikter, säger Adriana Lima.

Victorias-secret-2016

Nio dagar innan visningen dricker hon bara protein shakes och äter ingen fast föda. 12 timmar innan visningen slutar hon dessutom att dricka vatten helt (!).

– Ingen vätska överhuvudtaget så att du torkar ut, säger hon.

OBS! FRIDA rekommenderar ingen att äta och träna som VS-modellerna då det kan vara farligt för din hälsa. Om du behöver hjälp angående ätstörningar kan du kontakta:

Skolkuratorn

Vårdcentralen
BRIS
Frisk & Fri
Barn- och ungdomspsykiatrin
Ungdomsmottagningen

Läs också:
PLL-stjärnan talar ut om sin anorexia
10 steg till att älska din
Fem saker du borde säga till dig själv varje morgon

Källa: Telegraph

Foto: IBL