PLL-freeform-7B

Pretty little liars-skådespelarna avslöjar spoilers inför sista säsongen

Nu är det inte långt kvar tills de sista avsnitten av Pretty little liars drar igång. I helgen samlades skådespelarna och avslöjade flera saker kring de sista avsnitten.

I helgen samlades flera av skådespelarna från Pretty little liars samt skaparen I. Marlene King på Paleyfest för att diskutera de sista avsnitten. De började med att visa den första minuten av det första avsnittet.

Avsnittet börjar exakt där vi slutade sist. Vi får se när Spencer körs till sjukhuset i ambulans samt när resten av tjejerna anländer till dit. Därefter ser de Toby köras in efter hans bilolycka och Hanna ställer den relevanta frågan, var är Yvonne?

Pretty-little-liars-2017

Därefter öppnades det upp för ett panelsamtal där det avslöjades flera saker kring de sista avsnitten. Bland annat avslöjade Janel Parrish, som spelar Mona, att det kommer att komma ett stort avslöjande i slutet av varje avsnitt. I. Marlene King lovade också att det inte kommer finnas några lösa trådar utan allting kommer att redas ut. Vi kommer alltså att få veta vem som dödade Jessica DiLaurentis och vem som är A.D.

Läs mer:
12 hetaste scenerna i Pretty little liars
Fansens teori: Hen är A.D i Pretty little liars
Sju saker som kommer hända i de sista avsnitten av Pretty little liars

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: Freeform, IBL