Här är allt vi hittills vet om det allra sista avsnittet av Pretty little liars

Här är allt vi hittills vet om det allra sista avsnittet av Pretty little liars

Nästa vecka sänds det sista avsnittet av Pretty little liars. Men redan nu har vi koll på en hel del av vad det kommer innehålla.

Efter sju år och lika många säsonger är det dags att säga hej då till Pretty little liars. Det allra sista avsnittet sänds i USA den 27 juni. Men redan nu kan vi avslöja en del om vad som händer (förutom att A.D förhoppningsvis kommer avslöjas!).

1. Avsnittet är två timmar

I stället för 40 minuter, som det brukar vara, kommer vi få ett avsnitt på hela två timmar. Som en långfilm med andra ord!

2. En speciell replik var väldigt svår att säga

När skådespelarna läste manuset tillsammans innan inspelningen så var det en av Alisons repliker som stod ut: ”Jag känner att det här är slutet på någonting”.

– Jag kunde inte prata när jag först läste dem orden. I. Marlene King bara: ”Det var bra, men lite mindre gråtande”, säger Sasha Pieterse till Entertainment weekly.

3. Marlene har redan avslöjat några repliker

I februari så twittrade hon några repliker från sista avsnittet som handlar om tre av de största kärleksparen i serien.

4. Hela casten var på plats under sista inspelningsdagen

Exekutiva producenten Lisa Cochran-Neilan menar att det var som vanligt att filma sista avsnittet, men när det var dags för den allra sista dagen hade ”the liars” en speciell önskan.

– De kom till oss och frågade om den sista scenen under den sista dagen om de alla kunde vara med i den sista scenen. Det kommer bli mitt favoritminne för alla var där. Inget öga var torrt.

5. Shay Mitchell, Lucy Hale, Ashley Benson och Troian Bellisario kunde inte spela in sista scenen för att de grät så mycket

– Den sista scenen vi spelade in var svår, men jag tror att den sista scenen med oss alla fyra var galen. Vi försökte alla säga våra enkla repliker men vi klarade inte det för alla bara grät. Det hjälpte inte att titta på någon av de andra tjejerna för de grät också. Sen torkade vi tårarna, fick nytt smink och sen tittade man på Ashley igen och då var det kört, säger Shay Mitchell till Coveteur.

6. Någon kanske kommer att dö

Det är visserligen bara en spekulation men det finns en del bevis på att det kommer hända. Avsnittet heter Til deAth do us pArt och i en trailer, som har visats i Australien, så tittar Mona rakt in i kameran och säger ”Är du här för att döda mig?”.

7. Ännu fler karaktärer från tidigare säsonger kommer tillbaka

Rosewood är ingen stor stad så vi har förmodligen sett de flesta av invånarna under seriens gång. Och flera av dem kommer komma tillbaka.

– Vi hade med karaktärer som vi inte har sett på jättelänge och det är många scener där vi säger hej då, säger Troian Bellisario till Entertainment weekly.

8. Vi kommer få veta vem A.D. är
Janel Parrish har bekräftat att vi äntligen får veta vem som döljer sig i den svarta hoodien.

– Du kommer få reda på vem som mördade Jessica DiLaurentis, vem A.D. är – alla svaren.

9. Ian Harding gillade inte finalavsnittet till en början

– Jag läste det och tänkte ”jag köper inte det här”. Det var inte förrän vi hade spelat in allt och jag körde hem efter den sista dagen, lätt tårögd, och det skönt in. Vem och vad hela den här grejen var och jag tog in det i bilen, sa han på PaleyFest.

10. Casten är redo för att det ska ta slut

– Jag tror att vi avslutar den under rätt tidpunkt och helt ärligt, det kunde inte blivit ett bättre slut, säger Shay Mitchell.

Läs också:
Test: Vem i Pretty little liars är du?
Kan Arias morbror vara A.D. i Pretty little liars?
11 hetaste scenerna i Pretty little liars

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL

Källa: Seventeen