Pretty little liars-skådisarna teasar om en PLL-film

Pretty little liars-skådisarna teasar om en PLL-film

Om skådespelarna själva får välja blir säsong 7b av Pretty little liars inte det sista vi får se av serien. Det kan bli en PLL-film.

Pretty little liars 7b är äntligen igång. I sju säsonger har vi fått följa Hanna, Emily, Spencer, Aria och Alison och vi närmar oss nu seriens allra sista avsnitt. Samtidigt som vi är nyfikna på vad som kommer att hända i Rosewood, är det också väldigt tråkigt att serien tar slut.

Men, om skådespelarna själva får välja är det här inte den sista gången vi får se PLL. I en intervju med The Hollywood Reporter teasar nämligen Shay Mitchell, Troian Bellisario och Sasha Pieterse om en Pretty little liars-film. De berättar alla tre att de är öppna för en PLL-film inom några år.

Läs mer: Sju saker som kommer hända i de sista avsnitten av Pretty little liars

Det kan bli en Pretty Little Liars-film.

– Rosewood lever vidare, det finns alltid mer att berätta, säger Sasha i intervjun.

– Sex and the city har gjort två filmer, så man ska aldrig säga aldrig, eller hur? Det skulle absolut vara kul att jobba med PLL-gänget igen om fem år, men jag kommer ändå se till att få träffa dem tidigare än så, fortsätter Shay.

Troian berättar att seriens sista avsnitt slutar på ett sätt som gör det möjligt för en uppföljande film, men att den förmodligen skulle bli ganska annorlunda mot serien.

– Allt hänger på vad en sådan film i så fall skulle handla om, efter att det här mysteriet är över. Om den ska handla om vad som händer i livet för karaktärerna skulle det behöva gå en tid, och det skulle bli väldigt stor skillnad gentemot serien, säger hon.

Shay Mitchell, Troian Bellisario och Sasha Pieterse är öppna för en PLL-film.

– Vi älskar att jobba ihop och jag tror att vi kommer ta varje chans vi kan att få träffas igen, men mycket beror på omständigheterna. Tänk vad hemskt det vore om vi väntar i tio år, släpper en film och fansen bara ”men, vad är det här?”. Vi vill samtidigt sluta på topp, avslutar Troian.

Skaparen av serien, Marlene King, har även tidigare hintat om att hon planerar att någon gång i framtiden återvända till PLL-världen.

Läs mer:
5 personer som kan vara A.D i Pretty little liars
Kan Arias morbror vara A.D. i Pretty little liars?
10 stunder vi aldrig kommer att glömma från Pretty little liars

Foto: IBL