Annons

Annons

Efter sista säsongen: Pretty little liars blir filmI går var det säsongspremiär av Pretty little liars säsong 7, vilket är den sista säsongen av serien. Men det är inte slutet!

Så, i går satte äntligen säsong 7 av Pretty little liars igång och vi kunde inte vara mer peppade. Det enda som känns tråkigt är att det här faktiskt är den sista säsongen av den populära tv-serien – men tydligen är inte det här det sista vi ser av våra favorittjejer i Rosewood.

Annons

WHAT?! Fyra spoilers inför premiären av Pretty little liars säsong 7

Nu har seriens skapare I. Marlene King börjat hinta om att det faktiskt kommer en film om gänget efter den sjunde säsongen.

”Vi pratar om att göra en film, med inget datum är satt eller något liknande. Vi hoppas att det kommer att funka” säger hon till sajten Hollywood Life.

Pretty Little Liars

I. Marlene King, näst längst till vänster, avslöjade att det kommer en fortsättning på den populära tv-serien.

Oavsett om det kommer en film eller inte så teasade Marlene att det kommer faktiskt kommer en fortsättning – och berättade även hur tankarna snurrar kring handlingen.

”Jag älskar idén att behålla en del av karaktärerna som fortfarande lever, och kanske göra en spin off på serien eller möjligtvis en film. Men det känns som att det är hög tid att avsluta storyn vi startade för sju år sedan.”

Hur bra är inte det här?!

Missa inte:
Vem i Pretty little liars är du?
Fyra teorier om Pretty little liars säsong 7
Stora Photoshop-missen på PLL-postern får fansen att rasa

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar