kollage på Tiktok-stjärnorna bella poarch, larray och mithanja

Nya stjärnor på TikTok år 2020 – de har blivit kända i år

2020 är året då ALLA skaffade Tiktok. Därför har en hel del nya stjärnor fått se dagens ljus genom appen. Här är 6 nya stjärnskott som alla intagit Tiktok-himlen under året som gått.
10 mest sedda Youtube-klippen 2020 i sverige
Slå på ljud

På grund av pandemin har många suttit i karantän under året som gått. Något som många då har roat sig med är Tiktok som på kort tid blivit den mest populära appen i hela världen.

Det hela går ut på att man ska göra korta filmklipp där man dansar, mimar eller genomför olika challenges. De allra största stjärnorna har miljontals följare och behandlas som superkändisar även utanför Tiktok.

Personer som slagit igenom på Tiktok 2020

Då 2020 är året då otroligt många skaffade Tiktok innebär det att vi även fått se en hel del nya superstjärnor. Här är 6 stycken personer som alla slagit igenom stort på Tiktok under året som gått:

Bella Poarch – @bellapoarch

bella poarch i vit topp och två flätor

Den filipinsk-amerikanska 19-åringen som startade sitt Tiktok-konto i april 2020, men redan har 46 miljoner följare. Hon har samarbetat med stora stjärnor som bland annat Tyga och James Charles.

Hennes stora genombrott kom i augusti när klippet där hon mimar till Millie B:s låt M to the B spreds som en löpeld. Just nu har klippet 43.5 miljoner likes och det spås bli det mest gillade klippet på Tiktok under hela 2020.

Hyram Yarbro – @skincarebyhyram

Hyram Yarbo ler stort och gör v-tecken med båda händerna

Ok, vi vet att Hyram var känd redan innan 2020, men när coronapandemin kom och det enda vi kunde göra hemma var att lägga ansiktsmasker så fullkomligt exploderade hans Tiktok. Hyram är nämligen hudvårdsexpert och på sitt konto ger han tips, reagerar på andras hudvårdsrutiner och testar produkter. Det bästa? Han tipsar ofta om riktigt billiga (och bra) hudvårdsprodukter.

Hyram har 6,7 miljoner följare på Tiktok.

Larri ”Larray” Merrit – @Larrayeeee

Larray poserar med handen under hakan. Han har en svart keps och en knallrosa luvtröja

Larray var inte okänd tidigare utan blev först känd via Vine. När Vine togs bort gick han istället över till Youtube där han har 7,7 miljoner prenumeranter.

Som så många andra skaffade han även Tiktok och i januari togs han in i Tiktok-kollektivet The Hype House. Då hade han 6 miljoner följare, i dag har han över 20 miljoner följare.

Jessica Mithanja Ekström – @mithanja

Jessica Mithanja Ekström dansar salsa på tiktok i svarta byxor och svart topp

Vår egen svenska stjärna som underhåller följarna med roliga klipp, underbar dans och en mängd välbehövlig kroppspositivism.

Johanna Nordström – @ringpolisen

johanna nordström dansar på Tiktok och har en svart skjorta och utsläppt hår

Ståuppkomikern Johanna Nordströms konto på Tiktok är ett av få saker som faktiskt fått oss att skratta 2020. Precis som allt annat hon tar sig för blev även detta till guld.

Astrid Nordin – @Astridnrdn

Astrid Nordin äter en chokladtårta och blundar och rynkar ihop ansiktet i njutning

På Astrids konto hittar du allt du behöver i livet – humor och mat. Med detta koncept har Astrid lyckats få över 200 000 följare på kort tid. På bilden ovan har hon precis lyckats få 100 000 följare och firar med att äta chokladtårta. På bara några månader lyckades hon sedan dubbla den siffran. WOW!

Foto: TT, Tiktok, Youtube

LÄS MER:

2020 års bästa challenges på Tiktok – hur många har du antagit?

Charli D'Amelio tappar en miljon följare efter nya Youtubevideon

Kändisar som slagit igenom på sociala medier

Största kontona på TikTok – de har flest följare i världen