Charli D'Amelio tappar en miljon följare efter nya Youtubevideon

Charli D'Amelio tappar en miljon följare efter nya Youtubevideon

TikTok-stjärnan Charli D'Amelio har tappat en stor skara följare efter att ha betett sig "oförskämt" i nya familjevideon på Youtube. Se klippet här!

Det verkar som om fansen inte uppskattar systrarna Charli och Dixie D'Amelios beteenden i nya videon som publicerats på familjen D'Amelios Youtubekanal. Klippet är första avsnittet på serien Dinner With The D'Amelios, där familjen bjuder hem en hemlig gäst, som denna gång visar sig vara Youtubestjärnan James Charles. Men fokuset ligger inte på honom, utan snarare på Charlis och systerns Dixies uppföranden.

I videon blir familjen och gästen James serverade paella av kocken Aaron May. Från första början verkar både Charli och Dixie lite skeptiska mot maten som serveras och gör miner mot varandra. När Dixie smakar på en snigel lämnar hon bordet för att kräkas.

"Så dramatiskt. Ursäkta dig själv", säger mamma Heidi till Dixie.

Och strax därefter undrar Charli om det finns nuggets att äta istället.

Vid ett annat skede i videon berättar Charli att hon ännu inte lyckats få 100 miljoner följare på TikTok.

"Jag önskar att jag hade mer tid. Tänk om jag hade lyckats få 100 miljoner ett år efter att jag fått en miljon", säger hon, varpå gästen James svarar:

"Var 95 miljoner inte tillräckligt för dig?"

Videon har i sin tur fått massa negativa kommentarer från fansen som tycker att tjejerna betett sig illa under middagen. Kort därefter upptäckte BuzzFeed News att antalet följare på Charlis TikTok började minska. I skrivande stund har hon 98,4 miljoner.

Se videon här

Charlis och Dixies svar på kritiken: "Inte okej"

Charli bemötte kritiken i en live-sänding på Instagram där hon i tårar berättar att hon fått dödshot på grund av videon.

"Det är inte okej att folk inte respekterar att jag bara är en människa".

"Ni kan hata mig för vad jag än gjort, men faktum är att allt detta grundar sig i ett missförstånd. Jag känner att detta inte alls är okej".

Dixie valde att bemöta kritiken genom ett TikTok-klipp där hon berättar att de har jobbat med kocken Aaron May under flera månaders tid och de har en fantastisk relation.

"Mitt team vet att jag har lätt för att kräkas och därför la de medvetet i snigeln för att skapa en kul reaktion", säger hon och fortätter:

"Jag älskar vår kock och jag har en stor respekt för honom".

@dixiedamelio

-video...anyways, not posting this for any other reason than to share the truth of something that was ridiculously blown out of proportion...

♬ original sound - Dixie D’Amelio
Det här betyder alla emojis på Snapchat (FRIDA)
Slå på ljud

Läs mer:

9 kändisar vi var stensäkra på kom från USA – men som tydligen inte gör det

Kändisar som slagit igenom på sociala medier

Här är ALLA filmer och serier på Disney+