Nicole Falcianis viktiga insikt i relationen med pojkvännen Adem

Nicole Falciani om kärleken till nya pojkvännen Adem

Nicole Falciani har hittat kärleken på nytt efter uppbrottet från Eric Saade. I ett inlägg på bloggen reflekterar hon över det händelserika året, och över den nya relationen – och landar i något viktigt och insiktsfullt.

2020 har varit ett händelserikt år för många, på både gott och ont. Vi är inte ensamma om att känna att världen vänts upp och ner. Någon som verkligen fick känna på hur livet helt bytte bana detta år är Nicole Falciani. I maj skulle hon gift sig med Eric Saade, men istället gick paret skilda vägar. Idag har hon funnit kärleken på nytt, och är just nu i Mexiko för inspelningarna av Paradise hotel – där hon knipit platsen som tv-seriens nya programledare.

Med på plats i Mexiko finns nya pojkvännen Adem Berisha.

Insikten efter det händelserika året

I ett nytt inlägg på sin blogg reflekterar hon över det gångna året, och konstaterar att hon lärt sig en hel del. Som att våga älska någon annan, trots att man nyligen blivit sårad.

”Det har hänt så mycket i mitt liv det här året. Tror inte det har undgått någon. Det finaste av allt är nog ändå att jag vågade ge mitt trasiga hjärta till någon. Och det värsta av allt, ja det är kanske att hjärtat går sönder igen, men nu vet jag att jag kommer överleva. Oavsett hur ont det gör, hur många tårar jag fäller eller hur många panikångestattacker jag får, så vet jag att jag kommer överleva. Och jag fick uppleva kärleken. En fin sådan. En där jag känner mig sedd, hyllad och värdefull. Oavsett vad som sker i framtiden. Så kommer jag att ta med mig det. Ta med mig honom”, skriver hon i inlägget.

”Den här nya kärleken kanske håller eller så gör den inte det”

Det var Eric Saades beslut att lämna relationen med Nicole tidigare i år, ett beslut som Nicole inte alls var beredd på. För henne fanns bara ett bröllop och därefter en framtid ihop. Trots att livet ställdes på ända så har det blivit bra tillslut, även om det inte blev som hon tänkt sig.

”Jag trodde min förra kärlek var för evigt, men det visade sig att den inte var det. Jag har inte blivit cynisk, för jag tror fortfarande på kärleken. Det gör jag. Men jag har förstått att man aldrig har någon garanti på någonting alls. Jag trodde jag visste. Jag trodde vi skulle vara med varandra tills döden skiljde oss åt. Jag trodde det var vi mot världen. Men så var det inte. Den här nya kärleken kanske håller eller så gör den inte det. Men all kärlek behöver inte alltid hålla för att betyda något”.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Hanna Schönbergs första offentliga bilder med Eric Saade

Nicole Falciani om hur reumatismen påverkades av uppbrottet

Nicole Falciani och Eric Saade – relationen efter uppbrottet