Hanna Schönberg och Eric Saade visar upp sin kärlek

Hanna Schönbergs första offentliga bilder med Eric Saade

Efter uppbrottet från Eric Saade har Nicole Falciani hittat kärleken på nytt, och nu verkar Eric ha gjort det samma. Influencern Hanna Schönberg har nu delat med sig av de första offentliga, och kärleksfulla, bilderna på henne och Eric ihop.
Kändisparen som har gjort slut 2020
Slå på ljud

Bröllopsklockorna skulle ha ringt för Eric Saade och Nicole Falciani i maj i år, men relationen fick istället ett oväntat slut. Livet blir inte alltid som man tänkt sig, i maj månad gick de istället isär. Nicole har pratat en del om uppbrottet från Eric, och förklarat att hon är arg på honom för att han väntade så länge med att göra slut.

– Folk gör slut hela tiden, det är okej att göra slut. Det håller inte alltid, men man måste göra det på ett schysst sätt, sa Nicole Falciani när hon gästade Bathina Philipsons podcast.

Nicole har efter uppbrottet hittat kärleken på nytt, något hon pratat glatt om på både Youtube och i bloggen. Och nu verkar det som att Eric gjort det samma.

Hanna Schönberg och Eric Saades relation

Redan i somras började det spekuleras i att Eric Saade börjat dejta influencern Hanna Schönberg, efter att de setts ihop i samma sällskap många gånger, och befunnit sig på samma resor och platser, vilket vi kunnat ta del av på deras Instagrams.

Efter veckor av tystnad så var det så sent som förra veckan som Eric Saade för första gången delade med sig av en glimt av Hanna på sina sociala medier. På sin Instagram story delade han en video på att de åt middag ihop och skrev där till: ”Babe”, följt av ett rött hjärta.

Första offentliga kärleksbilderna

Nu har Hanna delat med sig av flera bilder på henne och Eric ihop, där hon sitter i hans knä och han håller om henne, på något som liknar en beachclub. Av både utsnittet på bilderna och texter i inlägget att döma så verkar det som att bilderna är smygfotade av någon utifrån.

”Någon skickade dessa bilder till mig…”, skriver Hanna i inlägget.

På en av bilderna håller Eric hårt i Hannas hand och på en annan kysser Eric henne på halsen. Bland kommentarerna dyker flera välkända ansikten upp och för att lämna fina hälsningar.

”Gullisar”, skriver Angelica Blick, bland många andra.

https://www.instagram.com/p/CFPr1JHlXAN/

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Eric Saades första ord om Hanna Schönberg

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz skjuter upp bröllopet

Nicole Falciani om hur reumatismen påverkades av uppbrottet