Niall Horan: Då återförenas One Direction

Niall Horan: Då återförenas One Direction

Niall Horan har precis inlett sin solokarriär men verkar längta efter bandmedlemmarna i One Direction. Nu avslöjar han när de kommer att återförenas.

I december förra året var senaste gången som One Direction uppträdde tillsammans. Efter det har de satsat på sina egna karriärer och tillbringat tid isär. Niall Horan är den första från bandet (om vi inte räknar med Zayn) att släppa egen musik och fansen älskar debutsingeln This town.

I Graham Norton show berättar Niall vad han gjorde när One Direction tog en paus.

– Planen, i början av året, vara att åka ut och backpacka så jag och två av mina kusiner gjorde det. Alla mina vänner har haft möjlighet att göra det men jag reste runt i världen på ett annat sätt. Så jag tänkte att det var rättvist att jag också gjorde det, säger han.

Läs också: Shawn Mendes: ”Jag vill göra musik med Niall Horan”

På frågan om han saknar de andra killarna är svaret:

– Det är klart att jag gör. När vi var tillsammans i studion brukade vi alltid dela in oss i olika grupper och skriva och sen spela upp det för dem andra men nu har jag insett att det är så här det är. Jag har en låt, skriver på ett album och kommer förmodligen turnera med det själv.

Men trots framgångarna på egen hand verkar han längta tillbaka till One Direction och han hintar om när bandet kommer återförenas.

– Just nu gör vi vår egen grej. Vi kan inte sätta ett exakt datum men det kommer inte bli om 50 år. Det händer inom en överskådlig framtid. Vi har pratat om det men just nu får vi se vad som händer.

Läs också:
Därför har Niall Horan inte lyckats hitta kärleken
Zayn Malik: Det här fick jag aldrig sjunga om i One Direction
Så hyllar One Direction Niall Horan för sololåten

Foto: Sony Music