Newkids första bild på nya och hemliga flickvännen

Newkids första bild på nya flickvännen

Newkid var en av artisterna i årets Så mycket bättre som gjorde ett starkt avtryck hos tittarna. Nu visar han för första gången upp sin flickvän, som han tidigare valt att hålla utanför rampljuset.

Alexander Ferrer, känd under artistnamnet Newkid, var en av artisterna som gjorde succé i årets Så mycket bättre. Hans tolkningar av de andra artisternas låtar har toppat Spotifys listor, och nog fick han en plats i hjärtat hos många hemma i tv-sofforna som inte upptäckt honom innan.

Newkids ord om uppbrottet

I det sista avsnittet av Så mycket bättre fick tittarna ta del av en mer privat Alexander, när han berättade om sin låt Lakan, som handlar om ett smärtsamt uppbrott. Låten med rader som ”för det dödar mig att du redan startat om innan doften ens hunnit lämna mina lakan”, skrev han när han var i en relation. Men i samband med att låten faktiskt släpptes, något år senare, var det hans verklighet. Relationen med flickvännen hade fått ett slut.

– Den handlar ju om ett uppbrott. Det sjuka med den låten är att jag skrev den i en period där jag var i ett förhållande och mådde jättebra. Men jag skrev den utifrån min största rädsla just då. Sen några år senare tog den här relationen slut, i samband med att jag skulle släppa den här låten. Sen stod jag där i lägenheten och ba, nu har det hänt, förklarade han i programmet och tillade:

– Det var som att den här låten fick en helt annan mening.

Visar för första gången sin kärlek

Newkid har tidigare haft en relation med influencern Fanny Lyckman. Vi kunde bland annat följa paret i deras egna realityserie Fanny och Alexander på Kanal 5, där vi fick ta del av deras vardag.

Idag har han en ny kärlek i sitt liv, någon som han valt att hålla utanför rampljuset. Men efter att han hakat på Instagram-trenden där man ber följarna bestämma vad för bilder man ska visa upp på sin story så visar han en bild på honom själv och sin tjej, efter följarnas önskan.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Margaux Dietz första bild på nya kärleken

Newkid om smärtsamma uppbrottet från flickvännen

33 låtar vi inte hade en aning om (!) att Ana Diaz låg bakom