MARGAUX DIETZ FÖRSTA BILD PÅ NYA KÄRLEKEN

Margaux Dietz första bild på nya kärleken

Bara dagar in på det nya året visar Margaux Dietz upp sin nya kärlekslycka när hon delar med sig av en mysig bild på henne och killen hon dejtar.

Videon kunde inte hittas

Margaux Dietz har haft ett händelserikt 2020 när det gäller privatlivet. Hon startade året som nyskild från Jacob Liebermann, som hon har treåriga sonen Arnold med. Efter ett par månader som singel presenterade hon under sommaren Emil Ingemarsson som sin nya kille. Emil och Margaux hade synts tillsammans ett tag, men då bara som vänner utåt sett. Emil var bland annat med på en resa till Sydafrika i början av året, där även Viktor Frisk och Margaux bror Theo Dietz befann sig.

Men kärleksrelationen med Emil varade inte mer än ett par månader. I början av oktober berättade Margaux att relationen fått ett slut.

Margaux Dietz ord om killen hon dejtar

Och i slutet av året så berättade hon glatt att hon börjat dejta någon igen, någon hon verkade ha fattat tycke för. I en video på Youtube berättade hon lite om honom, men höll honom fortfarande hemlig.

– Det är väldigt mycket frågor om mitt dejtingliv, och det är inte obefintligt. Jag dejtar någon, det gör jag. Som jag har dejtat flera gånger, så det är jättekul. Det är en kille som bor i Stockholm, sa Margaux då och hintade om att vi kanske visste vem han var.

Kärleksfulla bilden med killen

Dejtandet mellan dem två verkar ha gått bra. Margaux Dietz bor just nu på hotell, medan hon väntar på att få tillträde till sin nya lägenhet. I en ny vlogg förklarade hon dock att hon nog främst kommer att sova hemma hos denna någon.

Och för bara någon dag sedan dök han upp på hennes Instagram story, på en kärleksfull bild ihop med henne.

Så fint! Vem han är är däremot fortfarande något som hon valt att hålla för sig själv.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Harry Potter-stjärnans lilla bebis på sjukhus – vårdas för covid-19

Margaux Dietz första ord om killen hon dejtar: ”Ni vet vem det är”

Har du så här mycket pengar på kontot? Då tycker andra att du är rik