Kendall Jenner vittnade mot stalkern: "Jag har aldrig varit så rädd i mitt liv"

Kendall Jenner vittnade mot stalkern: "Jag har aldrig varit så rädd i mitt liv"

I somras bröt sig en man in hos Kendall Jenner. Nu har hon vittnat i rätten mot stalkern som gjorde henne skräckslagen.

Att vara kändis har sina nackdelar. Många stjärnor har varit med om läskiga händelser på grund av kändisskapet, bland annat Gigi Hadid som blev attackerad av en man i Milano för någon månad sedan.

Den 14 augusti i år, när Kendall Jenner körde in genom grindarna till sitt hem i Hollywood hills, upptäckte hon att någon tagit sig in på hennes tomt. Enligt polisens rapport hade mannen, Shavaughn McKenzie, väntat på Kendall tills hon skulle komma hem och när hon dykt upp sprungit fram till bilen och ropat ”Kan jag få prata med dig?”.

– Jag grät, jag skrek, jag freakade ur. Jag visste inte vad han tänkte göra och jag var väldigt rädd så klart, berättar Kendall Jenner.

Läs också: Kendall Jenners lyxhus kostade 58 miljoner kronor

Lyckligtvis kunde Kendall, efter att snabbt pratat med honom, köra därifrån och ringa en vän som hjälpte till.

I veckan var det dags att ta upp fallet i rätten och Kendall Jenner vittnade mot sin stalker. Hans tillfälliga besöksförbud förlängdes till fem år och Shavaughn McKenzie får inte vara närmare Kendall än en fotbollsplans avstånd utan några omständigheter.

– Jag har aldrig varit så rädd i mitt liv. Det här är inte hur jag vill leva. Jag känner mig inte säker i mitt hus längre, sa Kendall i rätten.

Läs också:
Kendall Jenner avslöjar det sexigaste med Harry Styles
Kendall Jenner talar ut om sina acneproblem
Kendall Jenner och Harry Styles ser ut som tvillingar

Källa: The Daily beast

Foto: IBL