Annons

Annons

Kendall Jenner talar ut om sina acneproblemI ett blogginlägg delar Kendall med sig av sina acnebesvär, hur dessa har påverkat hennes självkänsla samt hur hon har tagit sig igenom det.

Kendall Jenner har skrivit ett väldigt personligt blogginlägg där hon berättar för fansen om sina problem med acne, som kom i början av tonåren. Hon skriver i inlägget om hur acnen påverkade hennes självkänsla negativt och fick henne att känna sig osäker.

Annons

kendall

Hennes acne bröt ut när hon var runt 12-13 år gammal och hon berättar i inlägget:
”Det händer ju SÅ många människor. Det påverkade mig mycket eftersom jag blev väldigt självmedveten och det förstörde min självkänsla. Jag tittade inte ens på folk som jag pratade med. Jag kände mig utanför; när jag pratade så täckte jag mitt ansikte med handen. Jag var kär flera gånger i high school, men jag vågade inte ens titta på killarna.”

I inlägget lyfter hon familjen som ett stort stöd och berättar hur Kim Kardashian tröstade henne en gång när hon bröt ihop i tårar. Sedan dess har hon försökt att få acnen under kontroll och försöker nu att hela tiden tänka att ingen är perfekt.

”Även när det började bli bättre så tog det lång tid för mig att bli bekväm med min hy och att bygga upp mitt självförtroende igen”, skriver hon. ”Sakta men säkert jobbar jag på att inte bry mig och det har blivit bättre med åldern. Jag har insett att acne är en del av livet för vissa och att det inte definierar vem du är.”

Helt rätt, Kendall! Vi är så glada över att hon vågar öppna upp sig och samtidigt peppa sina fans.

Läs mer:
Sex sanningar och myter om finnar
Nu kan du shoppa Kendall Jenners gamla kläder (till budgetpris!)
Kendall och Kylie Jenner på röda mattan genom åren

Källa
Foto: All Over Press

Annons
Annons


Annons
Laddar