Kändisarna som fick sin allra första kyss framför kameran

Kändisarna som fick sin allra första kyss framför kameran

Har du drömt om att någon gång få uppleva en riktig filmkyss? De kan se väldigt romantiska ut, men i själva verket är de mest tekniska. Vi har listat kändisarna som fick sin första kyss framför kameran.

Att kyssa någon för första gången kan kännas nervöst och lite stelt – tänk dig då hur det är att ha ett helt kamerateam runt dig när det händer. Här är kändisarna som fick uppleva just det!

Ashley Benson
Pretty Little Liars-stjärnan hade sin första kyss framför kameran i tv-serien Days of our lives, där hon spelade karaktären Abby Deveraux. I en intervju med Conan O’Brien berättar Ashley Benson att hennes första kyss, med den 20-åriga motspelaren, var riktigt obekväm. Hon bad honom till och med inte göra något konstigt.

Selena Gomez

Selena Gomez var 12 år när hon fick sin första kyss framför kameran. Hon gästspelade i tv-serien The Suite Life Of Zack & Cody och fick kyssa ingen mindre än Dylan Sprouse.

– Jag har en väldigt speciell vänskapsrelation till båda killarna, säger hon i en intervju.

Josh Hutcherson

Som 11-åring fick Josh Hutcherson sin första kyss. I filmen Little Manhattan spelade han karaktären Gabe, som fann kärleken i New York.

– Herregud, vad jag var nervös. Min pappa överraskade mig med att komma till inspelningen för att han visste att jag var det, säger han i en intervju med Popsugar.

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown var 12 år när det var dags för den första kyssen med kamerateamet som vittnen. I första säsongen av Stranger Things kysser hennes karaktär, Eleven, sin crush Mike Wheeler.

– Reaktionen efter kyssen var väldigt rolig. Jag ställde mig upp och utbrast: ”Det suger att kyssas” medan Finn Wolfhard inte alls tyckte att det var jobbigt, säger hon i en intervju med Jimmy Fallon.

Victoria Justice

Victoria Justice var 12 år när hon fick sin första kyss – av ingen mindre än Cole Sprouse. Hon gästspelade i tv-serien The Suite Life Of Zack & Cody när det hände.

– Det var framför en publik. Det var coolt och vi är fortfarande vänner, säger hon i en intervju med Popstar! Magazine.

Cody Linley

Cody Linley var 17 år när han spelade karaktären Jake Ryan, som Miley Stewart (Miley Cyrus karaktär) har en crush på.

– Vi hade inte övat innan utan kysstes framför en publik. Det var en riktig Disney-puss, säger han i en intervju med Wendy Williams.

Kay Panabaker

Kay Panabaker var 13 år när hon fick sin första kyss. I tv-serien Summerland spelade hon Nikki Westerly som fick upp ögonen för Cameron Bale (Zac Efrons karaktär).

– Det var väldigt konstigt att filma den scenen, men Zac var väldigt trevlig och snäll. Han är fortfarande det, säger hon i en intervju med LA Teen Festival.

Miranda Cosgrove

I tv-serien iCarly fick Miranda Cosgrove kyssa sin motspelare Nathan Kress, som 17-åring.

– Det var en väldigt minnesvärd tid att spela in iCarly. Jag fick faktiskt min första kyss under inspelningarna, säger hon i en intervju med Gurl.

Caleb McLaughlin

Caleb McLaughlin var 16 år när han fick sin första kyss framför kameran. I tv-serien Stranger Things kysser hans karaktär, Lucas Sinclair, sitt kärleksintresse Max Mayfield.

– Det kändes lite konstigt i början för att det var min första kyss, säger han i Beyond Stranger Things.

Debby Ryan

I tv-serien The Suite Life On Deck fick Debby Ryan, då 15 år, kyssa sin motspelare Cole Sprouse.

– Det var väldigt konstigt för att vi hade en relation som liknar ett syskonpar, säger hon i en intervju med Popstar.

Keke Palmer

Keke Palmer var 12 år när hon fick sin första kyss framför kameran. Mary Thomas (Keke Palmers karaktär) blev kär i Izzy Daniels (Corbin Blues karaktär).

– Jag var jättenervös, men när det väl hände gick det bra. Corbin var väldigt förstående och gullig, säger hon i en intervju med Access online.

Dakota Fanning

Redan som sjuåring behövde Dakota Fanning lära sig att kyssas framför kameran. Hon spelade den yngre versionen av Reese Witherspoons karaktär Melanie Smooter i filmen Sweet Home Alabama.

– När Thomas Curtis hade kysst mig brukade jag vända bort huvudet och torka munnen lite diskret. Jag tyckte verkligen att det var pinsamt men jag ville samtidigt inte såra honom, säger hon i en intervju till W Magazine.

Mila Kunis

Hollywood-stjärnan Mila Kunis var 14 år när hon skulle kyssa någon framför kameran för första gången. Hon spelade Jackie Burkhart i tv-serien That 70’s show och skulle kyssa sin 19-åriga motspelare Ashton Kutcher för första gången.

– Jag var verkligen nervös och obekväm. Jag hade världens största crush på honom, säger hon i en intervju med People.

Flera år senare blev paret tillsammans och gifte sig. I dag har de barnen Wyatt och Dimitri tillsammans.

Läs mer!
Hollywoodkändisarnas första kyss — fångat på film
17 första filmkyssar vi absolut älskar
Fem misstag alla gör när de kysser någon första gången

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL