Jonna-ledsen

Jonna om sitt och Jockibois äktenskap : ”Jag förstör så mycket”

I en ny Youtube-video öppnar Jonna Lundell upp sig och berättar om sitt och Jockibois äktenskap. Hon berättar bland annat att hon förstör väldigt mycket på grund av sin "sjukdom", och att hon inte vill att läsarna ska tro att hon är perfekt.

För några månader sedan gifte sig Jonna och Jockiboi. Nu öppnar hon upp sig i en ny Youtube-video där hon berättar hur hon mår egentligen. Hon börjar med att säga: ”Jag är absolut inte den flickvännen ni tror att jag är”.

Därefter börjar hon berätta om vad hon och Jockiboi kallar ”sjukdomen”. Jonna vet själv inte varför hon mår som hon gör, eller gör det hon gör, men hon berättar att hon går hos en psykolog.

Läs mer: Jockiboi om sin svåra tid: ”Nu är jag redo att anmäla”

– Det påverkar våra liv som bara den. Jag förstör så jävla mycket som jag inte borde förstöra. Hade jag kastat en dator i backen hade det varit milt. Men jag förstör mig och Jocke, jag förstör mig själv som person, jag förstör Jocke som person, jag förstör vårt arbete, jag förstör vårt liv, jag förstör så mycket och jag vet inte varför.

Hon berättar vidare att när hon mår såhär så struntar hon i allt och säger saker till Jockiboi som hon inte menar. Hon säger också att hon inte gör den videon för att någon ska tycka synd om henne. Utan att hon gör det för att hon inte vill att vi ska tro att hon är perfekt.

– Ni tror att det bara är jag som har hjälpt Jocke att bli den personen han är i dag, men han har hjälpt mig också. Jag skulle aldrig vara den jag är i dag utan honom. Jag tror det är därför min familj tycker så bra om honom, för han är en så fin person och så snäll mot alla.

Jockiboi har själv delat Jonnas video på Facebook och skrivit ”Så modig och så ärlig och så öppen. Baby jag ger aldrig upp hoppet om dig vi är familj.

Och familj betyder att man inte lämnar någon”.

Se hela videon här nedan!

Läs mer:
Jockiboi: ”Ni förtjänar att brinna i helvetet”
Jockiboi och Jonna avslöjar hur det går med bebisplanerna
Quiz: Hur mycket kan du om Jockiboi och Jonna?