Annons

Annons

Jockiboi: ”Ni förtjänar att brinna i helvetet”

jockiboi batman

Jockiboi är förbannad efter att folk har kastat sten på hans och Jonnas hund.Jockiboi valde i går att skriva ett långt inlägg på sin Instagram, där han berättar om en fruktansvärd händelse som har fått honom och hans fru att bli riktigt förbannade.

I går valde Jockiboi att skriva ett långt meddelande på Instagram till sina fans, efter den fruktansvärda händelsen. Inlägget var väldigt känslosamt och har därför fått mycket uppmärksamhet.

Läs även: Quiz: Hur mycket kan du om Jockiboi och Jonna?

Annons

– Nu har det gått till en gräns då detta blivit totalt ohållbart. Folk förstör vår bil nästan dagligen, snor vår post och förstör våra grannars dörrar, äggar och pissar i vår port – ja listan kan göras oändlig. Men det stora problemet som fått bägaren att rinna över är att folk nu ger sig på vår hund.

Gilla FRIDA på Facebook

Tydligen ska flera okända människor ha kastat sten på Jockibois och Jonna Lundells hund Batman. Vem gör ens en sådan sak?! Hunden ska ha blivit så rädd och skadad att han inte längre vågar gå ut.

Läs även: 20 bevis på att Jockiboi och Jonna kommer leva lyckliga i alla sina dagar

– Ni som kastade sten på Batman hoppas jag brinner i helvetet på riktigt. Batman mår så dåligt att han knappt kan vara vaken om dagarna och går och piper vid dörren hela tiden. Han är även aggressiv mot exakt alla utom mig och Jonna. Han är som vår egen son och vår familjemedlem. Vad hade ni själva gjort om någon skadade er familj och kastade sten på en nyopererad hund som är ute på promenad?, skriver han bland annat.

NU ÄR DET NOG!! ? Är så jävla trött på att gnälla och behöva skriva sånt här så att ni oskyldiga som inte gjort något ens ska behöva se detta! ?? Men nu har det gått till en gräns då detta blivit totalt ohållbart då folk förstör våran bil nästan dagligen, Snor våran post och förstör våra grannars dörrar och äggar och pissar och aa listan kan göras oändlig ??? Men det stora problemet som fått detta att bli nog är när ni ger er på min hund ? Ni som kastade sten på Batman hoppas jag brinner i helvetet på riktigt ??? Och att sedan sprinta iväg som små jävla fegisar också!! Vi har kommit till en gräns då Batman mår så dåligt att han knappt ens är vaken om dagarna och går och piper vid dörren hela tiden och är aggressiv mot exakt alla utom mig och Jonna ? Detta är som våran son och vår familjemedlem och vad hade ni själva gjort om någon skadade eran familj och kastar sten på en nyopererad hund som är ute på promenad? Okej tyck illa om oss men vafan har vår hund gjort er? Sticker det så hårt i era ögon att vi är så stora på Youtube att sista utvägen är att skada våran hund? ?? Finns en enkel utväg om man inte gillar oss och det är att sluta titta på oss och följa oss ? Men har börjat inse att ni inte hatar oss utan vill endast ha vår uppmärksamhet för när man pratar med alla er haters är ni plötsligt stora fans när ni får kontakt och hatet verkar vara något ni tror ska leda till ett svar!!! Jag talar nog för alla YouTubers hur trötta vi är på att ni kommer till vårat hem och förstör saker eller ringer föräldrar och säger vi är döda eller sitter och dödshotar oss och önskar livet ur oss i konnentarer? Så vår sista utväg om det inte blir bättre nu är att lämna bort våran älskade hund om vi inte får vara ifred efter flytten för nånstans måste vi tänka på hans hälsa och han mår inte bra någonstans just nu ? Det är min familj detta och tänk er att någon skadade eran hund eller syster eller barn ? Vi kommer nu att sätta upp kameror och larm både inne och ute på nya lägenheten och till er som säger att vi inte ska visa var vi bor så blir det bara ännu värre då folk kommer leta ännu mer efter var vi bor!! ?

Ett foto publicerat av Joakim Jockiboi Lundell (@jockiboi)

Paret har fått enormt mycket stöd från sina fans efter inlägget.

Missa inte:
Jockiboi och Jonna avslöjar hur det går med bebisplanerna
Jockiboi och Jonna vill ha barn: ”Vi har försökt i två år”
Jockibois nya serie fick kanalen att krascha

Foto: TV3

Annons
Annons


AnnonsLaddar