Pretty-little-liars-sasong-7

Hen kan komma tillbaka i de sista avsnitten av Pretty little liars

Många av karaktärerna i PLL har en förmåga att komma tillbaka från de döda. Nu verkar det som att ytterligare en kan göra comeback, och det är den vi minst väntade oss.

I april kommer de absolut sista avsnitten av Pretty little liars. Även om det känns sorgligt att serien snart är slutar så längtar vi ändå! I en intervju med Us Weekly, berättar Vanessa Ray, som spelar Charlotte, att vi kanske kommer att få se henne igen i de sista avsnitten.

PLL-charlotte

Vanessa Ray spelar Charlotte i Pretty little liars.

I sommarfinalen av Pretty little liars avslöjades det att Charlotte var ”A”, något som inte många hade väntat sig. Nästa twist kom i vinterpremiären, då Charlotte blev dödad. Nu säger Vanessa Ray dock att vi kanske inte sett det sista av Charlotte.

– Jag har hängt med i showen och ni kan komma att få se mitt ansikte snart.

Läs mer: 15 kärlekspar i Pretty Little Liars (som du har glömt bort!)

Det kan självklart vara så att vi får se flashbacks av Charlotte och att det är därför vi får se henne igen. Men samtidigt är PLL väldigt duktiga på att ta tillbaka personer som dött. Tror ni det är ytterligare en twist? Och att Charlotte faktiskt lever?

Förutom att hinta för en comeback så avslöjade Vanessa också vem hon tror den nya ”A” är.

– Jag tror att de kommer att vara Aria. Jag tror att hon i början var den som hade mest att förlora. Hon skadades mest av det som ”A” utsatte dem i början, därför tror jag hon är den som kommit tillbaka för att ge igen.

Vanessa berättade också hur hon hoppas att finalen slutar, nämligen med en smäll. Till Us Weekly säger hon att hon hoppas att de bränner ner hela Rosewood och att tjejerna i slowmotion går därifrån med solglasögon på sig!

Läs mer:
14 grymma Halloweendräkter inspirerade av Pretty little liars
Vem i Pretty little liars är du?
Pretty little liars-stjärnorna: Så blev vi starka i oss själva

Foto: IBL