Calvin-Harris-Taylor-Swift

Här sluter Calvin Harris fred med Taylor Swift

Ända sedan Taylor Swift och Calvin Harris gjorde slut har det rapporterats om att de dissat varandra. Men nu verkar de ha slutit fred, i alla fall enligt Calvin Harris twitter-inlägg.
Hollywood-Bästisarna som inte längre är nära vänner
Slå på ljud

Efter 15 månader tillsammans gjorde Taylor Swift och Calvin Harris slut. Ett par som många hejade på. Strax efter att de gjort slut började Taylor dejta Tom Hiddleston, något som skapade många rubriker. Det förhållandet höll dock inte heller länge och nu är Taylor singel igen.

Läs mer: Är det här Taylor Swifts nya crush?

Taylor och Calvins uppbrott var dock inte lugnt. Efteråt rapporterades det om att Taylor ska ha varit otrogen, iallafall om du tror på texten i Calvins låt Olé. Paret valde också att avfölja varandra i sociala medier och tog bort alla bilder som fanns på dem två tillsammans.

Taylor Swift and Calvin Harris had lunch at The Spotted PigFeaturing: Taylor Swift, Calvin HarrisWhere: New York, New York, United StatesWhen: 29 May 2015Credit: C.Smith/ WENN.com

Men nu verkar de båda ha slutit fred. Calvin skriver nämligen på Twitter att han är stolt över att jobba tillsammans med så fantastiska artister, och i inlägget har han taggat både Rihanna och Taylor Swift. Calvins låt This is what you came for har han nämligen skrivit tillsammans med Taylor. För några veckor sen uppträdde Taylor även med låten, något som är ytterligare ett tecken på att paret nu faktiskt är vänner, eller i alla fall inte ovänner.

Tror ni de kommer att bli tillsammans igen?

Läs mer:
Demi Lovato ryktas dejta Taylor Swifts ex
Goals! Kolla in stödet Taylor Swift ger sin BFF
Därför har Taylor Swift och Tom Hiddleston gjort slut

Foto: IBL