Nya Gossip girl skådespelarna

TT

Här är Gossip Girls Instagram-konto – med teasers från nya säsongen

Nedräkningen inför den nya säsongen av Gossip girl är i full gång. Men medans vi väntar kan vi nu glädjas åt tv-seriens nya Instagram-konto som delar med sig av massa spännande teasers.
Ögonblicken från Gossip Girl vi minns
Slå på ljud

Den nya säsongen av Gossip girl väntas komma ut på HBO Max under nästa år. Serien skulle haft premiär redan nu i höst. På grund av coronapandemin tvingades dock inspelningarna ta en paus, men nu ska de vara igång igen.

Nyligen släpptes bilder från den ikoniska trappan vid Constance Billard. Då kunde trogna fans klura ut vem som spelar vem i den nya generationen av Upper east siders. Av allt att döma så är det nog Jordan Alexander som ser ut att vara ledaren i gänget och tros därför vara den nya Blair Waldorf. Zion Moreno och Savannah Lee Smith skulle mycket möjligt kunna vara de som Jordan lindat runt sina lillfingrar.

De nya skådespelarna på trappan.

Foto: TT

Gossip girl har skaffat Instagram

Det var nu i samband med den amerikanska högtiden Thanksgiving som nya Gossip girl skapade sitt Instagram-konto. Hittills har de publicerat några smygtittar från inspelningarna och på bara en vecka har de redan kommit upp i 225 000 följare.

Följarna verkar väldigt taggade och exalterade över den kommande säsongen för nu översvämmas kommentarsfältet av nyfikna tittare.

”Omg jag är sååå taggad”, skriver en.

”Omg nu kör vi”, skriver en annan.

Nya Gossip girl utspelar sig åtta år efter originalseriens händelser. Den nya säsongen ska också utspela sig på Manhattan och det kommer vara skvaller som är huvudsaken. Men skillnaden är att skvallret kommer vara mer anpassat för hur dagens sociala medier ser ut.

Vad man vet i nuläget så har ingen av de gamla skådespelarna tackat ja till att vara med i den kommande säsongen. Men Blake Lively, som spelade Serena, har tidigare sagt att man aldrig ska säga aldrig.

– Vad jag lärt mig av livet är att man aldrig ska säga aldrig. Jag vill göra något jag inte gjort än, inte något som jag har gjort. Men kommer jag hålla mig till det?, sa hon i en intervju med Variety för tre år sedan.

Senaste nytt om nya Gossip girl säsongen

Men en skådespelare, som egentligen är okänd för tittarna, men ändå definitivt är en av huvudpersonerna är såklart Gossip girl-rösten Kristen Bell.

I november förra året avslöjades det att hon är och för alltid kommer vara den hemlighetsfulla berättarrösten. Hon kommer alltså göra berättarrösten även i kommande säsong till tittarnas stora glädje.

Men nu har Gossip girls Instagram-konto publicerat ännu en smygtitt från inspelningarna. Det är en scen där eleverna är på väg ut genom dörrarna och det är bland andra Thomas Doherty, Emliy Alyn Lind och Savannah Lee Smith i deras skoluniformer. Det hela är väldigt bekant för det var exakt så som Dan, Serena, Blair, Chuck och resten av gänget brukade göra.

Till Instagram-klippet får man nu ta del av en hälsning från Gossip girl.

”Skoldagen pågår för fullt på Constance Billard. Men kom ihåg: Inga telefoner är tillåtna… förutom min.” XOXO Gossip girl.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Första titten av nya versionen av Gossip girl – bilderna visar

Bilderna från den ikoniska trappan hintar om vem som är vem i nya Gossip Girl

Nu avslöjas tidigare okända detaljerna om Gossip Girl