High-school-musical-teori

Galna fanteorin om High school musical-filmerna

Det är lite mer än tio år sen den första High school musical-filmen kom ut. Nu har en teori om filmerna börjat cirkulera igen och den vänder upp och ned på allt.

Det finns en hel del teorier kring High school musical-filmerna och vem älskar inte fanteorier? Den här teorin är gammal men har börjat cirkulera igen. En Reddit-användare menar nämligen på att alla tre filmerna är musikaler. Vilket kan kännas självklart men användaren menar att allt som händer i filmen är en musikal i sig. High school musical är alltså en musikal i en musikal. Rörigt? Vi håller med.

Läs mer: Så ser High school musical-stjärnorna ut idag

Teorin innebär att Troy Bolton (Zac Efron) egentligen inte slits mellan basket och sång utan att det hela är en del av hans roll och likadant med alla de andra karaktärerna. De spelar bara roller i en musikal de sätter upp på sin skola.

Reddit-användarens bevis på att det är så ska vara alla dansscener som är ordentligt koreograferade när de plötsligt sjunger en låt samt slutscenen när skådespelarna går mot kameran tills de står på scenen och gardinerna stängs.

Det bästa beviset menar användaren är namnet på filmerna, de heter ju faktiskt High school musical.

Läs mer:
Här återförenas High school musical-stjärnorna – i en duett från filmen
Quiz: Hur mycket kan du om High school musical?
5 saker som MÅSTE hända i High school musical 4

Foto: IBL