Annons

Annons

5 saker som MÅSTE hända i High school musical 4

high school musical 4Nu vet vi att High school musical 4 är på väg. Här är en lista på fem saker som bara måste hända i filmen (tycker vi)!

Det har gått hela åtta år sedan High school musical 3 hade premiär under 2008, alla fans blev därför sjukt glada när det stod klart att High school musical 4 är på väg!

Tråkigt nog letar Disney efter nya skådespelare, vilket betyder att vi kanske inte får återse våra favoriter: Troy, Gabriella och Sharpay! Men bara för att det blir helt nya skådespelare så betyder inte det att originalskådisarna inte gör en comeback! Vi hoppas…

Annons

YAY!: Nu kommer High school musical 4 (äntligen!)

Här är fem saker som vi tycker ska hända i High school musical 4:

1. Sharpay tar sin rättmätiga plats som East Highs nya dramalärare.
high school musical 1
Bildkälla
Sharpay har redan lovat att återvända till East High efter examen för att assistera Ms. Darbus med dramaundervisningen. Vi vet att hon gjorde sin grej på Broadway, men när Ryan inte finns vid hennes sida där är det inte alls lika roligt och hon fullföljer sitt löfte och tar Ms. Darbus jobb när hon går i pension.

2. Taylor och Chad kysser äntligen varandra.
high school musical 2
Foto: Disney Channel
Bortsett från Troy och Gabriella har Taylor och Chad haft det längsta och mest efterlängtade förhållandet i High school musical-filmerna. De var totala motsatser; hon var akademiker och han var intresserad av sport, men de kunde inte motstå varandra. När de lärde känna varandra insåg de att de var fantastiska tillsammans och gick till balen ihop i tredje filmen. Men till skillnad från Troy och Gabriella så har vi aldrig fått se deras första kyss! Vi vill se dem kyssas i den fjärde filmen (eller typ gifta sig).

Läs mer: High school musical-stjärnorna återförenades på Halloween

3. Zeke Baylor öppnar sin egen restaurang.
high school musical 3
Bildkälla
Alla vet att Zeke älskar att spela basket, sjunga och dansa men hans riktiga passion är matlagning. När Zeke tar examen från kockskolan går han vidare till att vara kökschef på den lokala countryklubben från den andra filmen. Men när den fjärde filmen drar igång kommer han förhoppningsvis att starta en helt egen restaurang – givetvis kommer alla nya elever på East High att hänga där!

4. Troy och Gabriella återvänder till East High för att hjälpa de nya eleverna.
high school musical 4
Bildkälla
Vi behöver inte ens veta handlingen i den fjärde filmen för att veta att någon gång kommer de nya eleverna att känna en hopplöshet. Sharpay kommer då givetvis inte att ha något annat val än att ringa in sina tidigare klasskamrater Troy och Gabriella. När de dyker upp kommer de tillsammans att ge de nya eleverna ett ordentligt pep-talk som uppmuntrar dem att VINNA!

Läs mer: Sju år senare: Här återförenas High school musical-stjärnorna igen

5. Sharpay och Ryan får äntligen vara med i en musikal på Broadway – tillsammans!
high school musical 5
Bildkälla
Under alla High school musical-filmer har Sharpay och Ryan varit ett team. När Ryan blev antagen till Julliard och inte Sharpay, splittrades Evans-duon. Men nu när Sharpay är en stjärna på Broadway och Ryan har tagit examen från Julliard, är det fullt möjligt att de kan synas på Broadway tillsammans! När Sharpay väl har lett East High till vinst får hon ett erbjudande från Broadway tillsammans med sin bror. Hon tänker först säga nej för att hon inte vill lämna sina elever, men de övertalar henne till slut att tacka ja (såklart)!

Det här är vad FRIDA tycker ska hända i High school musical 4 – håller du med?!

Läs mer här:
Trailer: Zac Efrons nya film Dirty grandpa
Här är Frans musikvideo till låten If I were sorry
Se HELA trailern till nya filmen Hitta Doris (äntligen!)

Foto: Youtube
Källa: Seventeen

Annons
Annons


AnnonsLaddar