Fifth-Harmony-Stockholm-2016

Fifth Harmony: ”Vi har inte alltid haft bra självkänsla”

Fifth Harmony är just nu ute på sin turné 27/7. FRIDA har träffat Ally Brooke Hernandez, Normani Kordei och Dinah-Jane Hansen och pratat om hur man blir självsäker.

På scen utstrålar tjejerna i Fifth Harmony girl power och självförtroende. Men de har inte alltid varit självsäkra. För FRIDA berättar Ally Brooke Hernandez, Normani Kordei och Dinah-Jane Hansen om hur de fick bättre självkänsla.

Ally-Brooke-hernandez-fith-harmony

Ally Brooke Hernandez. Foto: IBL

När Ally växte upp kände hon sig osäker i sin kropp och hade väldigt dåligt självförtroende. Hon berättar att hon även de senaste åren varit väldigt osäker och ville ändra sin kropp. Förändringen kom när hon mötte personer som ändrade hennes syn på henne själv.

– Det var verkligen en svår kamp, mentalt var det riktigt svårt. Men sen mötte jag personer som verkligen ändrade min syn på mig själv. De fick mig att känna mig vacker. Det var också en insikt, att bara äga den jag är och hur jag ser ut. Nu är jag väldigt självsäker.

Dinah-Jane-Hansen-Fifth-Harmony

Dinah-Jane Hansen. Foto:IBL

Även Dinah-Jane har haft det jobbigt med självkänslan. När hon var 17 år började hon känna sig mer självsäker, men hon kämpar fortfarande med det emellanåt.

– Självkänsla är inget man får lätt, speciellt som tjej. Vi petar på de minsta sakerna hos oss själva, och jag tror bara det tar tid. Det tar lång tid att älska sig själv, och att hitta det vackra inom sig själv, och att veta att jag är älskad. Och jag tycker det är väldigt viktigt att älska dig själv först. För när du älskar dig själv, så får du bättre självkänsla.

Normani-kordei-Fifth-Harmony

Normani Kordei. Foto:IBL

För Normani har det ofta handlat om att hon tänkt för mycket och på så sätt varit elak mot sig själv. Hennes bästa tips för att få bättre självkänsla är att ha bra människor runt dig och att peppa dig själv.

– Jag tycker det är väldigt viktigt att veta vem du är som person och att veta att du har bra intentioner, samt att du vill göra gott i världen. Att du verkligen står upp för dig själv, är snäll mot dig själv och har bra tankar. Prata med dig själv i spegeln och säg ”jag gillar min outfit idag” eller ”mina ögonbryn är verkligen on fleek idag”, även om du inte tycker det.

Läs mer:
Fifth Harmony: ”Många förändrar sig för att folk ska tycka om dem”
Här avslöjar Fifth Harmony sin favoritkille i One Direction
Liam Payne vill göra musik med Fifth harmony

Foto: IBL