Fellsis: "Jag vill julbaka med Justin Bieber"

Fellsis: "Jag vill julbaka med Justin Bieber"

Chokladhus i det finaste (eller?) laget och varför en iPhone är den bästa julklappen – FRIDA bakade med Youtubern Fellsis inför jul.

FRIDA möter en glad Felicia Bergström, 22 år, eller Fellsis som många känner henne som, inför bakningen. FRIDA-Sara förklarar snabbt att hon inte är så bra på att baka så Felicia inte ska ha så höga förväntningar.

– Jag med! Jag skulle göra chokladbollar och smälte smöret (det ska man inte göra red. anm.). Men det stod att jag skulle göra det!! säger Felicia och spanar in delarna till chokladhuset som vi ska sätta ihop.

Vad är det bästa med julen?

– Gemenskapen, att du får träffa och hänga med familj, släkt och vänner på ett helt annat sätt.

Berätta om den bästa julklappen du någonsin fått.

– Min första iPhone 4. Jag hade den i över två år efter det, men jag grät när jag fick den. Jag ville ha den så himla mycket men det var ingenting jag krävde av mina föräldrar. Det var bara en önskan som jag inte trodde skulle slå in.

Och den sämsta julklappen?

– Det är när man får tråkiga saker som strumpor. Något jag uppskattat mer i efterhand är när jag har fått typ silverskedar av släktingar. Det är inte det roligaste att få men något som du uppskattar mer när du flyttar.

Läs också: Så stöttar Therese Lindgren Felicia Bergström mot näthatet

Är du en julmänniska?

– JA! Alla dagar i veckan. Julen är det bästa som finns på året. Det är så mysigt och framförallt tiden innan julafton som är fylld med pyssel, julkalendern på TV och julgodis.

Jag håller sååå med dig! Vilken kändis hade du helst velat julbaka med?

Justin Bieber, min lilla kändiscrush.

Bra val!

– Ja, så kan han sjunga under tiden.

Hur hanterar du hat på nätet?

– Personligen så försöker jag att inte ta åt mig. Haters har fel, jag vet bäst själv hur jag är som person. Vanligtvis får jag mycket hat om hur jag ser ut och då försöker jag att inte ta åt mig.

Läs också: Här blir Fellsis och Thomas Sekelius helt lurade (så sjukt!)

Vad har du för tips till andra?

– Jag rekommenderar mina följare och andra som ser hat, oavsett vem som får det, att gå in och anmäla det i stället för att svara på det med hat tillbaka. Det är därför jag har kvar hatkommentarer i mitt kommentarsfält, jag vill att folk ska agera och lära sig att göra det. Då kanske det blir en vara att gå in och anmäla sådana kommentarer. Det är det enda sättet som vi kan få bort det på.

Känner du att din kanal är ett sätt att inspirera och engagera dina följare?

– Min kanal består av flera olika synvinklar av mig. Allt ifrån att jag vill underhålla, att folk som haft en jobbig dag kan gå in och få sig ett skratt till mer seriösa videor och ämnen. Jag pratar framförallt om kroppsideal, att vi ska acceptera varandra oavsett hur vi ser ut. Så mina följare får en härlig gott och blandat-påse.

Hur värderar du antal visningar gentemot innehållet på din kanal?

– Jag försöker att blanda det så bra som möjligt. Följarna kanske inte alltid förstår att vi tittar på visningar för att det är vårt jobb. Jämför det med en tidning och tv, du vill att folk ska titta på det du gör. Men jag vill att det ska vara ett bra innehåll, jag skulle aldrig kunna ha med någonting som jag inte vill göra. Så allt handlar inte bara om visningar.

[allergallery id=”31038″]

Läs också:
12 anledningar till att Therese Lindgren och Anders är relationshipgoals
Quiz: Hur mycket kan du om Anty?
11 Youtubers som du inte får missa

Foto: Ola Axman