fan-teori-han-ar-ad

Fansens teori: Hen är A.D i Pretty little liars

Inför de sista avsnitten av Pretty little liars så finns det många olika teorier om vem A.D är. Här är den senaste. Varning för spoilers!

Här hittar du vem som är A.D i Pretty little liars!

Den 19 april drar de absolut sista avsnitten av Pretty little liars igång. Redan nu finns det massor av teorier kring vad som kommer att hända och vem A.D egentligen är.

Läs mer: Sju saker som kommer hända i de sista avsnitten av Pretty little liars

En ny teori som kommit fram är att A.D är Lucas. Youtube-användaren G__xoxo har gjort en hel video med bevis på varför Lucas skulle vara A.D.

Några av anledningarna är bland annat att Lucas kom tillbaka till Rosewood exakt när tjejerna kom tillbaka och Charlotte dog. A.D har också visat sig vara väldigt teknisk vilket vi vet att Lucas är. Dessutom ber Hanna Lucas att vara hennes alibi den natten som Charlotte dog och därefter började tjejerna få sms från A.D som anklagade dem för att vara involverade i hennes död.

teori-A-D

Läs mer: Exklusiva repliker från finalen av Pretty little liars

Hela teorin grundar sig också på att Lucas skulle vara en Drake och då vara Spencers eller Charlottes tvilling. Se hela videon här under för ännu fler anledningar till att Lucas är A.D.

https://youtu.be/yKAk2wi50zg

Läs mer:
Se den helt nya trailern för Pretty little liars säsong 7B
10 tv-serier du måste se om du älskar Pretty little liars
12 hetaste scenerna i Pretty little liars

Foto: IBL