Alison-har-ett-barn-PLL

Fansens teori: Alison har redan ett barn i Pretty Little Liars

Det finns många olika teorier kring Pretty Little Liars. Den senaste handlar om att Alison redan skulle ha ett barn, och att vi har fått träffa hen i serien.

I April måste vi tyvärr säga hejdå till Pretty Little Liars. Men det är långt dit och medan vi väntar, finns det flera intressanta fanteorier att fundera över.

Den senaste handlar om Alison Dilaurentis, och att hon redan skulle ha ett barn. Hur sjukt?

Alla fans har undrat varför Alison låtsades vara död. Teorin har alltid varit att Ali behövde komma bort från stan eftersom hon var gravid, och inte ville att någon skulle veta. Men den teorin dog ju tyvärr när Mona berättade för Spencer att Ali’s graviditet var fejk.

Läs mer: 11 spoilers inför de sista avsnitten av Pretty Little Liars

Men enligt fansen ska det här inte vara sant. Enligt Instagram-kontot longlivekingwilden, så ska Ali ha fått ett barn.

Om man slår ihop tiden som Alison var ”borta” och tidshoppet i serien så borde hennes barn var ungefär 7-8 år gammal. Har vi sett någon i serien som är 7-8 år gammal? Kommer ni ihåg Amish-tjejen som sa att hennes favorit docka var Alison? Precis! Enligt fansen är Eliza, som hon heter, Ali’s dotter. OMG!

Om Ali verkligen har ett barn så är den stora frågan vem pappan är? Fan-kontot har publicerat två olika teorier.

1. Wilden är pappan.

Enligt den första teorin skulle Ali faktiskt ha blivit gravid när hon och Wilden spenderade sommaren tillsammans. Hon ska därefter ha varit rädd för honom och lämnat stan för att adoptera bort barnet.

2. Noel är pappan.

Den andra teorin handlar om att Noel är pappan, och att det var därför han hjälpte Ali i de första säsongerna. Eftersom hon höll deras barn hemligt!

Tror du att Ali redan har ett barn? och vem tror du pappan är?

Läs mer:
Då har Pretty little liars säsong 7B premiär
Han kommer tillbaka till Pretty little liars i säsong 7B
Pretty little liars-stjärnorna: Så blev vi starka i oss själva

Foto:IBL