Annons

Annons

Då har Pretty little liars säsong 7B premiär

pretty little liars 7b

Pretty little liars säsong 7b har premiär i april 2017.I dag sänds det sista avsnittet av Pretty little liars säsong 7A. Men hur länge måste du egentligen vänta på säsong 7B?

I natt sänds det sista avsnittet av Pretty little liars säsong 7A i USA. Vi är sjukt spända på att se vad som händer i Rosewood innan vi lämnar tjejerna för den här halvsäsongen.

Läs även: Han kommer tillbaka till Pretty little liars i säsong 7B

Annons

I går gav seriens skapare, I. Marlene King, dock ett extremt tråkigt besked till alla PLL-fans. Hon avslöjade nämligen att säsong 7B, som är fortsättningen på säsong 7, kommer att bli seriens sista.

Gilla FRIDA på Facebook

Thanks for all of your love and support #PLLSquad! We love you! #PLL

Ett foto publicerat av Pretty Little Liars (@prettylittleliars)

Det betyder alltså att vi kommer att få svar på ALLA frågor som vi har samlat på oss under säsongerna. Hur mycket du än längtar efter det, så är du kanske inte riktigt redo än för att säga hej då till Rosewood för alltid…?

Först i april 2017 kommer de tio sista avsnitten av PLL att börja sändas. Hur ska vi kunna vänta så länge?! I. Marlene King berättade dock att seriens finalavsnitt kommer att bli TVÅ timmar långt, och det låter ju faktiskt ganska bra.

Läs även:
Fem tankar alla har efter senaste Pretty little liars-avsnittet
19 saker från PLL som du helt glömt bort
Efter sista säsongen: Pretty little liars blir film

Foto: Freeform

Annons
Annons


AnnonsLaddar