Harry-Potter-1-2

Det blir fem nya filmer om Harry Potters värld (OMG!)

J.K Rowling har precis avslöjat att det kommer bli fem filmer av Fantastiska vidunder och var man hittar dem.

Den 16 november har filmen Fantastiska vidunder och var man hittar dem biopremiär. Filmen utspelar sig i Harry Potters värld 10 år innan Harry Potter börjar på Hogwarts. I filmen får vi följa äventyraren Newt under hans resor i den magiska världen.

Läs mer: Se trailern till den senaste filmen från Harry Potters värld

Under ett evangemang i London som författaren J.K Rowling hade tillsammans med skådespelarna från filmen så avslöjade hon bland annat att det blir 5 filmer av Fantastiska vidunder och var man hittar dem, enligt engelska Cosmopolitan. J.K Rowling har tidigare sagt att det kommer att bli tre filmer men nu blir det alltså fem stycken!! Den första filmen kommer nu den 16 november, den andra är planerad att komma 16 november 2018, och den tredje 20 november 2020. Det finns ännu inga datum för när de andra två filmerna kommer!

J.K Rowling ska redan ha bestämt vad filmerna ska handla om och enligt henne kommer vi att få se Dumbledore igen! Vi vet dock inte i vilken film han kommer at dyka upp i. Förutom att Dumbledore ska komma tillbaka ska även Gellert Grindelwald spela en stor roll. I filmerna ska också historien kring fläderstaven och dödsrelikerna tas upp!

Kommer du att se filmerna?


Läs mer:
Nu kan du bo i Harry Potters hus (drömmen blir sann!)
Avslöjat: Tre nya Harry Potter-böcker släpps i höst
Nu kan du fira jul på Hogwarts (drömmen!)

Foto: Allstar/WARNER BROS