Annons

Annons

Avslöjat: Tre nya Harry Potter-böcker släpps i höst

Tre nya Harry Potter-böcker släpps i år.Tycker du att det är sorgligt att Harry Potter-historien har tagit slut? Nu verkar det som att tre nya böcker är på väg.

Så sent som för några veckor sedan släpptes en ny bok om Harry Potter, där vi får följa hans liv efter Hogwarts. Boken är inte riktigt en ”vanlig” bok, eftersom det är ett manus från en pjäs, men det är ändå J.K. Rowling som står bakom texterna.

Annons

Relaterat: Harry Potter släpps som Pokémon Go-spel

Harry Potter-böckerna får tre uppföljare.

Harry Potter-böckerna får tre uppföljare.

Den allra sista boken i originalserien om Harry Potter släpptes 2007 – men nu verkar fler böcker vara på väg. Flera utländska sajter rapporterar att böckerna ”Short stories from Hogwarts of power, politics and pesky poltergeists”, Short stories from Hogwarts of heroism, hardship an dangerous hobbies” samt ”Hogwarts: An incomplete and unreliable guide” finns tillgängliga på flera stora sajter som Amazon och Apples bokaffär på nätet.

Hittills har varken J.K. Rowling eller hennes bokförlag bekräftat eller dementerat uppgifterna – men att böckerna går att förhandsbeställa är ett faktum. Bokserien heter ”Pottermore Presents” och ska vara korta berättelser från Harry Potter-universumet.

Böckerna släpps den 6 september i år, skriver Contactmusic. Sedan tidigare står det också klart att det kommer tre nya Harry Potter-filmer framöver.

Läs också:
Nu öppnar ett Harry Potter-land!
Liam Paynes svindyra köp från Harry Potter-filmen
Se när Harry Potter praoar i en reception

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar