Den här fan-teorin om Skönheten och Odjuret löser filmens största problem

Den här fan-teorin om Skönheten och Odjuret löser filmens största problem

För några veckor sen hade den nya versionen av Skönheten och Odjuret biopremiär. Filmen har fått fina recensioner men det är en grej som många i ifrågasätter.

Den nya versionen av Skönheten och Odjuret har fått fina recensioner men det är en grej i filmen som många ifrågasätter.

Varnings för spoilers!

I filmen så läggs en förbannelse över prinsen och hans anställda. Under åren som de är under förbannelsen så åldras ingen av dem. Exempelvis är Chip lika gammal när förbannelsen bryts som när han förvandlades. Det är inte jättekonstigt utan det många har reagerat på är att även befolkningen i byn inte har åldrats alls.

Nu har dock ett fan rett ut hur det kommer sig att det är så. Enligt en Reddit-användare så är även hela byn under förbannelsen vilket gör att de inte heller åldras. Istället upplever de samma dag om och om igen och att det är därför Belle i början av filmen vet exakt vad som kommer hända (som att bagaren ska komma med bröd just då). Användare förklarar också vidare att Bella och hennes pappa inte är under förbannelsen då de flyttade till byn senare och det är därför alla bybor också tycker Belle och hennes pappa är konstiga!

Läs mer:
Se nya versionen av Skönheten och odjuret – med bara Justin Bieber-låtar
Så mycket tjänade Emma Watson på Skönheten och odjuret
Okända kopplingen mellan Aladdin och Skönheten och Odjuret

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL