Annons

Annons

Okända kopplingen mellan Aladdin och Skönheten och OdjuretKopplingen mellan Disney-klassikerna Aladdin och Skönheten och Odjuret kommer att få dig att tappa hakan. Varför har ingen tänkt på det här innan?!

Det finns gott om teorier kring alla Disneyfilmer, vissa mer trovärdiga än andra. Nu är det en användare på Tumblr som har hittat den hittills okända kopplingen mellan Aladdin och Skönheten och Odjuret, som vi lovar att du aldrig har tänkt på!

Annons

När Belle är i bokaffären för att låna en bok som hon redan har läst två gånger, frågar bokhandlaren om hon verkligen ska låna den igen och varför hon tycker om den så mycket.

Gilla FRIDA på Facebook

WOW! Såhär skulle våra favoritkillar från Disney ha sett ut som riktiga människor

Då svarar Belle honom att boken handlar om ”platser långt borta”, ”svärdsfäktning”, ”magiska förtrollningar” och en ”förklädd prins”. Låter det bekant? Det är ju typ allt som Aladdin handlar om!

aladdin skonheten och odjuret

Den här teorin kan bli bekräftad av det faktum att de som skrev Skönheten och Odjuret jobbade tätt tillsammans med de som skrev Aladdin. Nu undrar vi ju förstås om Belle (precis som vi när vi var små) också är kär i Aladdin…?

Se snutten från Skönheten och Odjuret här nedan:

Läs mer om Disney:
OMG! Här är första bilden på Emma Watson som Belle i Skönheten och Odjuret
Disney-tjejerna som du aldrig har sett dem förut (helt osminkade!)
Så hade Disney-tjejerna sett ut med realistiskt hår

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar