Shadowhunters-sasong-3-vet

Åtta saker vi vet om säsong 3 av Shadowhunters redan nu

Det är ett tag kvar tills den tredje säsongen av Shadowhunters har premiär men redan nu vet vi en hel del om vad som kommer att hända.

Den 3 april nästa år har Shadowhunters säsong 3 premiär. Även om det är långt dit så vet vi redan nu massor om vad som kommer att hända.

1. Jaces nya problem

Efter att ha dött och därefter återupplivas kommer Jace att få problem. Det är ännu oklart exakt vilka problem han kommer att få men i trailern till säsongen så kan vi se att han mår allt annat än bra.

2. Lilith

Fienden i den tredje säsongen kommer att vara Lilith, Sebastian/Jonathans mamma. Hon kommer att spela en stor roll och det ryktas att Anna Hopkins från Arrow ska spela henne.

3. Church of Talto

Vi kommer också att få lära oss mer om Church of Talto vilket är en grupp i New york som dyrkar demoner och ska ha koppling till Lilith.

4. Mer Maia

I den tredje säsongen har Alisha Wainwright blivit en av huvudkaraktärerna vilket betyder att vi kommer få se mer av henne.

5. Ny kärlek

Efter att ha förlorat Clarys mamma så kommer Luke att hitta en ny kärlek. Frågan är bara vem?

6. Två och en halvtimme senare

Säsong 3 kommer att utspela sig två och en halvtimme efter den andra säsongens avslut. Vi kommer alltså kastas in nästan direkt där vi avslutade.

7. Simon och Izzy

När en Twitter-användare bad om fler scener med Izzy och Simon, svarade en av producenterna bakom serien att det definitivt kommer.

8. Kärlek
Katherine McNamara som spelar Clary har tidigare sagt att Jace och Clary kommer att kämpa med att vara ett vanligt par i säsong 3. Vad det innebär återstår att se.

Läs mer:
Quiz: Hur mycket kan du om Shadowhunters?
Det här visste du inte om casten från Shadowhunters
Nio tv-serier du inte får missa på Netflix

Foto: IBL

Källa: Hiddenremote