Åtta gånger vi känt igen oss i The Vampire diaries

Åtta gånger vi känt igen oss i The Vampire diaries

Bortsett från det faktum att det kryllar av vampyrer och varulvar i The Vampire diaries så kan vi relatera till en hel del av det som händer i serien. Idag har seriens åttonde och sista säsong premiär i USA.

1. Du vet den där personen som alla vet är en Bad boy, fuckboy och helt enkelt en person du ALDRIG borde hänga med? Yes, just den personen börjar du få känslor för, precis som Caroline fick för Klaus…

2. Smärtan Elena känner när hon faller för sin pojkväns storebror är så igenkännbar. De härliga känslorna för den nya personen blandas med smärtan att såra någon du älskar. Hur tar man sig igenom det?

3. Sanningen är inte alltid vacker, men att ljuga hjälper ingen. Caroline visar sitt rätta jag för sin mamma.

4. Kärleksförhållanden kommer och går, men vänner består!

Missa inte: Se trailern för The Vampire diaries säsong 8 här

5. Elenas dubbelgångare kan ses som hennes motsats. På samma sätt finns det de kompisar som har olika personligheter beroende på vem de umgås med. Inte okej.

6. Det här med att ens kompis yngre syskon växer upp och plötsligt är svinsnygg. Vad är grejen? Vi förstår att Bonnie föll för Elenas lillebror.

7. Att se sina vänners kärleksfulla förhållanden och du är den enda som fortfarande är singel. Yes, we know the feeling Matt.

8. Ja, vi vet. Ibland är det helt klart för varmt för att ha kläder på sig. Typiskt Damon!

Läs också:
Hen gör comeback i The Vampire diaries
Nina Dobrev kan återvända till The Vampire diaries
24 bevis på att Damons och Elenas kärlek varar för alltid

Foto: IBL, Warner brothers