Annons

Annons

OMG! Nina Dobrev kan återvända till The Vampire Diaries

Nina Dobrev kan återvända till The Vampire Diaries sista säsong.Skådespelerskan Nina Dobrev spelade Elena Gilbert i The Vampire Diaries under sex säsonger. Nu ryktas det om att hon återvänder i seriens sista säsong!

För några dagar sedan stod det klart att den åttonde säsongen av The Vampire Diaries kommer att bli seriens allra sista. Snyft! Kvinnan bakom serien, Julie Plec, avslöjade i en intervju med TVLine att det finns en möjlighet att Nina Dobrev återvänder i den sista säsongen.

Annons

Läs mer: Bekräftat: Då lägger The vampire diaries ner

”Jag vill inte sätta för mycket press på Nina nu, men hon gav mig ett löfte. Ett känslomässigt löfte som jag gärna ser blir verklighet. Som en vän gav hon mig sitt löfte och nu får vi helt enkelt se om vi kan lyckas få till det i seriens sista säsong”, säger hon i intervjun.

elena och damon 24

Nina lämnade serien år 2015 efter att ha spelat Elena Gilbert i sex säsonger. Redan tidigare har producenten Mike Pedowitz sagt att hon är välkommen tillbaka när hon vill:

”Vi ville att Nina skulle stanna kvar, hon gjorde ett fantastiskt jobb i sex år”, sa han i en intervju förra året. Då avslöjade han samtidigt att den åttonde säsongen kommer att gästas av gamla ansikten för att kunna knyta ihop säcken ordentligt när den åttonde säsongen har sin final. Spännande!

Läs mer: 24 bevis på att Damons och Elenas kärlek varar för alltid

Vi hoppas verkligen att Nina Dobrev gör comeback så att Elena kan vakna upp och återförenas med Damon. Kan du ens tänka dig ett bättre slut än så?

Läs mer om The Vampire Diaries:
Hen lämnar The Vampire Diaries efter nästa säsong
Han ryktas lämna The Vampire Diaries
Nya karaktären i The vampire diaries är en kopia av Nina Dobrev

Foto: CW Network

Annons
Annons


AnnonsLaddar