7 gånger Emily in Paris klätt sig (nästan) exakt som Blair Waldorf

7 gånger Emily in Paris klätt sig (nästan) exakt som Blair Waldorf

Emily Cooper eller Blair Waldorf, Blair Waldorf eller Emily Cooper? Ja, ibland är det svårt att se skillnad. Här är sju exempel på när de älskvärda karaktärerna klätt sig mer eller mindre identiskt.
8 väldigt oväntade dödsfall i tv-serier
Slå på ljud

Emily in Paris har slagit stort världen över – och det som fått många på fall är den glamorösa och drömlika uppsättningen. Tittarna får följa Emily Cooper, som spelas av Lily Collins, när hon flyttar till Paris för att jobba med sin dröm.

Förutom att gå på glammiga tillställningar och träffa inflytelserika personer avslöjar Emily att hon är ett stort fan av Gossip girl – vilket verkligen syns på hennes stil. Här är sju exempel på när Emily och Blair burit nästan exakt likadana kläder:

1. Axelbandslös klänning med volym

Vi är många som minns Blair Waldorfs magiskt vackra Oscar de la Renta klänning i röd volang, eller hur? Här bär Emily Cooper en liknande modell i svart. Både Blair och Emily har matchat sina klänningar med vackra halvuppsättningar och rött läppstift.

2. Gräddvit cardigan och rutig kjol

Förutom att tröjans skärning och kjolens längd ter sig lite annorlunda är likheterna slående även här. Därtill kör både Blair och Emily på utsläppt, lockigt hår.

3. Gul klänning och svart skärp

Kombinationen gult och svart fungerar i alla lägen – det bevisar båda karaktärerna här. Blair iklädde sig looken när det vankades fest, medan Emily bar den till vardags.

4. Rosa hundtandsmönster

Olika plagg men i liknande färg och med samma mönster. Här satsade både Blair och Emily på hundtandsmönster – men på sitt sätt. Blair lite mer propert med kort ärm och hög hals, och Emily i mer trendig deminlook.

5. Grön kappa och matchande väska

Höstkappa i oversize-modell tillsammans med matchande handväska och en propert knuten scarf. Visst påminner Emily och Blair så mycket om varandra på de här bilderna?

6. Vit blus med krås och volang

När Blair och Emily behövde extra mod och stryka valde de att klä sig i vita blusar med iögonfallande krås och volang. Enkelt – men stilfullt och kaxigt.

7. Rosa kappa och rosa kjol

Sätt färg på hösten med en kappa i färg – ja, det valde både Blair och Emily att göra. Därtill bestämde de sig för att matcha sina färgstarka jackor med lika färgstarka kjolar.

Artikelinspiration: ELLE Australia

Foto: TT

LÄS MER:

15 saker du nog inte visste om coola Lily Collins

Emily in Paris – klyschorna som inte stämmer (och de som gör det)

Så klär du dig som Emily in Paris – till budgetpris