11 Youtubers som du inte får missa

11 Youtubers som du inte får missa

Sverige har många stora youtubers. Men det finns många mindre som inte riktigt får den uppmärksamheten som de förtjänar. Här är 11 youtubers du inte får missa!

Namn: Marcel Jehrlander
Kanal: Marcel Jehrlander
Beskrivning: Marcel är en 16 år gammal kille som gör allt från ”Marcel prankar” till sminkvideos och mukbangs. Han pratar mycket om viktiga ämnen som tex näthat. Han är väldigt öppen i sina videos och du får verkligen lära känna honom genom hans videos.

Namn: Sabina Decireé
Kanal: Sabina Decireé
Beskrivning: Sabina är en tjej som alltid sprider kärlek och glädje vart hon än går. Hon pratar mycket om sin barndom, men hon har också matvideos med olika veganska recept, vloggar och collabs.

https://www.youtube.com/watch?v=d0l4BCanLYo

Namn: Jakob Andersson
Kanal: Jakob Andersson
Beskrivning: Jakob är en människa som alltid ler. Hans vloggar är nog de populäraste videosen tillsammans med hans collabs. Han gör också Q&As, tags och deeptalks. På Jakobs kanal finns det nog inte en enda video där man inte kan höra hans underbara skratt.

Namn: Jessica Pamlin
Kanal: Jessica Pamlin
Beskrivning: Jessica är alltid lika galen i sina videos och bryr sig inte om vad någon tycker om henne. Hennes populäraste serie på hennes kanal heter ”Jessi friterar” där hon testar att fritera allt möjligt konstigt. Jessica gör också tex mukbangs och challenges.

Namn: Gustav Björklund och Johanna Öholm
Kanal: Gustav och Johanna
Beskrivning: De här paret som är bästa vänner med Jocke och Jonna har nu startat en egen Youtube-kanal. På deras kanal får vi följa med i deras liv och deras tankar. Men de gör också roliga challenges och frågestunder.

Namn: Ellinor Bjurstöm och Jimmy Olsson
Kanal: Ellinor och Jimmy
Beskrivning: Ellinor är mest känd från att vara finalist i ”Top Model Sverige 2015” och Jimmy mer känd från kanalen ”Rackartygarna”. Det är nu ett par som har startat en gemensam youtube-kanal. På deras kanal får man följa med på allt från när de provar att göra olika saker, till när de måste välja att bära eller äta mat.

Namn: Amanda Lundgren
Kanal: Amanda lundgren
Beskrivning: Den här 17-åriga tjejen från Stockholm testar musical.ly på sin kanal och gör vloggar, pranks, challenges, smink-videos och kläd-videos.

Namn: Kaily Norell
Kanal: Kaily Norell
Beskrivning: Kaily är en tjej från Gotland som numera bor i Stockholm. Kaily är alltid glad och öppen i sina videor och berättar i princip allt för sina följare. På hennes kanal finns det videos när hon testar klippa och färga sitt hår, frågestunder och collabs. Kaily pratar mycket om sitt liv, vad hon har gått/går igenom.

https://www.youtube.com/watch?v=BFj9hqM4QW0

Namn: Amir Akrouti
Kanal: Amir Akrouti
Beskrivning: På Amirs kanal får man följa med i hans vardag då han jobbar som frisör när han tex gör om olika kunders hår eller sitt eget. Man får också se challenges, hauls, deep talks och bara allmänt roliga videos.

Namn: Cattis Eklund
Kanal: Cattis Eklund
Beskrivning: Cattis är en 17 år gammal tjej från Uppsala som gör challenges, tags och hennes mest populäraste videos lyrics pranks. I sina lyrics pranks utsätter hon tex sin pojkvän för ett prank. Man skrattar alltid när man kollar på hennes roliga videos vilket humör man än är på.

Namn: Lisette Alfredsson
Kanal: Lisette Alfredsson
Beskrivning: Lisette bor i Göteborg och är en utbildad makeup artist. Hon har en egen webbshop där de bara säljer smink som inte är testar på djur. I hennes videos kan man tex se när hon gör tutorials, vad som händer i hennes liv, följa med på olika sminkjobb och när hon testar massa olika skönhets saker.

Ni har väl inte missat FRIDAs Youtube-kanal? Den hittar ni här!

Läs mer:
10 youtubers och deras lookalikes
Svenska youtube-stjärnornas tips ”Så blir du känd på Youtube”
Så mycket tjänar kända youtubers på ett år

Av: Ida Söderman