10 kyssar vi sett på film – som inte var lika bra i verkligheten

10 kyssar vi sett på film – som inte var lika bra i verkligheten

På film ser de kära ut och älskar att kyssa varandra. Men i verkligheten var det helt tvärtom. Här är storyn bakom några av de mest omtalade filmkyssarna.

Emma Watson och Rupert Grint

Paret vi alla shippade i Harry Potter-filmerna var inte lika kära i varandra i verkligheten – långt ifrån. Enligt Huffington post, så kunde de inte komma överens under inspelningarna. Det var med andra ord väldigt stelt att spela in deras kärleksscener.

Vanessa Hudgens och James Franco

Under filmen Spring breakers hade Vanessa Hudgens en hel del hångel-scener, både med James Franco och Ashley Benson. Om hon däremot skulle välja vem av dem hon helst vill kyssa är det utan tvekan Ashley Benson.

– Euw, Jag vill inte kyssa James! Jag kysser hellre än tjej än James Franco, sa hon in en intervju från 2013.

Jennifer Lawrence och Josh Hutcherson

I The Hunger games var Josh Hutchersons karaktär mer intresserad av Jennifer Lawrences Katniss Everdeen än i verkligheten. Då var han inte så sugen på att kyssa henne. För Elle ska han ha berättat att hennes kyssteknik inte var den bästa och att han inte gillade att spela in de romantiska scenerna.

Jennifer Lawrence och Liam Hemsworth

Inte heller Liam Hemsworth verkade speciellt nöjd över att kyssa Jennifer Lawrence i The Hunger games. Han ska nämligen ha sagt att hon hade dålig andedräkt.

Taylor Lautner och Kristen Stewart

Under en presskonferens avslöjade Kristen Stewart att det var jobbigt att spela in kyss-scenerna med Taylor Lautner. Hon dejtade nämligen Robert Pattinson, som var med i samma film plus att hon var väldigt bra kompis med Taylor. Det gjorde det hela lite konstigt.

Jennifer Lawrence och Chris Pratt

Under inspelningen av Passengers var Chris Pratt gift och det var första gången Jennifer Lawrence skulle spela in kyss-scener med en gift man. Det gjorde att hon fick ångest och kände sig väldigt skyldig.

Selena Gomez och Dylan Sprouse
Selena Gomez fick sin första kyss någonsin, av Dylan Sprouse, när hon var med i The Suite life of Zack and Cody.

– Jag böjde mig ner för att kyssa honom och jag stängde mina ögon lite för tidigt vilket gjorde att jag missade halva hans läppar. Så det blev den mest stela kyssen i världen, har Selena sagt.

Nina Dobrev och Ian Somerhalder

Det fanns uppenbarligen kemi mellan skådespelarna eftersom de blev tillsammans IRL. Efter att de gjort slut var de däremot tvungna att fortsätta kyssas på arbetstid då deras karaktärer fortfarande var kära i varandra.

Ryan Gosling och Rachel McAdams

Det är svårt att tro att huvudpersonerna i The Notebook inte kom överens under inspelningarna. Enligt uppgifter ska Ryan Gosling till och med ha bett om att de skulle byta ut Rachel McAdams för att han inte kunde jobba med henne. Uppenbarligen ändrades det eftersom de sen blev kära och började dejta i verkligheten.

Dakota Johnson och Jamie Dornan

När det skulle bli film av Fifty shades-böckerna så krävdes det ett par med kemi för att spela huvudkaraktärerna. Däremot har det ryktats flertalet gånger om att Dakota Johnson och Jamie Dornan inte alls gillade varandra – eller att vara med i filmerna.

Läs mer!
Fem misstag alla gör när de kysser någon första gången
Hur hånglar man? Så gör du!
20 låtar som är perfekta att hångla till

Källa: Worldation.com

Foto: IBL