Annons

Annons

Zayn Maliks ex avslöjar: ”Det var jag som dumpade honom!”Zayn Maliks ex-flickvän är just nu med i den brittiska versionen av Big Brother. I huset avslöjade hon vad som hände mellan dem, och det var inte som vi trodde!

Stephanie Davis, som är skådespelare och ex-flickvän till Zayn Malik, avslöjade i brittiska Big Brother vad som egentligen hände mellan henne och popstjärnan. Tydligen var det hon som dumpade honom och inte tvärtom!

Annons

stephanie davis

Hon berättade att Zayn bjöd ut henne på dejt efter att Niall Horan fått hennes nummer via Stephanies kompis. Hon avslöjade också att Zayn ringde upp henne och att de pratade i flera timmar med varandra:

Gilla FRIDA på Facebook

”Vi pratade i säkert tre timmar och han sa att han tyckte om mig för att jag var så enkel att prata med”. Hon sa också att hon hade sagt till sångaren att hon ville ta det lugnt, men att det gjorde honom galen!

Så vad var det som gjorde att paret slutade träffas?

”Saker och ting blev dåligt mellan oss. Riktigt dåligt. Om vi ville gå ut och äta mat var vi tvungna att vänta till typ fyra på morgonen och även då var det tjejer där som inte lät oss vara i fred. Jag avslutade förhållandet med honom eftersom jag var omedveten om den världen. Jag minns att jag var ute med mina kompisar och att Zayn höll på att ringa mig. Till slut var jag tvungen att byta nummer för att slippa honom”.

Ouch!

Mer om Zayn Malik:
Zayn Malik och Gigi Hadids heta snack på Twitter
Lyssna på Zayn Maliks debutsingel här!
Zayn Maliks musikvideo (där han hånglar med Gigi Hadid!)

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar