Annons

Annons

Zayn Malik utsatt för rasistisk attack av känd sångerskaPå Twitter har den välkända sångerskan gått till full attack mot Zayn Malik med både rasistiska och homofobiska påhopp. Stackars Zayn!

Det är den amerikanska rapparen Azealia Banks som valde att hoppa på Zayn MalikTwitter. Innehållet i hennes tweets är helt fruktansvärda och extremt aggressivt. Hon kallar bland annat Zayn för ”bög”, ”flykting” och ”sandn**er”, skriver Daily Mail.

Annons

azealia banks zayn malikAzealia Banks.

Anledningen? Azealia tycker att Zayn har härmat henne lite väl mycket i sin senaste musikvideo till låten Like I would. Flera fans till Zayn gav sig in i Twitter-bråket där de försvarade honom från de rasistiska och homofobiska påhoppen.

Gilla FRIDA på Facebook

zayn 1

En av dem var den 14-åriga Disney-stjärnan Skai Jackson. Azealia valde då att även attackera henne genom att skriva att hon borde operera både rumpan och brösten. Alltså, va?!

Att det har slagit totalt slint hos Azealia råder det ingen tvekan om. Efter påhoppen valde en brittisk festival att ta bort henne från programmet. Vi hoppas verkligen att hon ber om ursäkt för sitt beteende asap!

Läs mer:
Zayn Maliks sjukt söta present till Gigi Hadid
Så laddar Frans inför Eurovision
Justin Bieber hatas efter kommentar om Prince död

Foto: IBL/Daily Mail

Annons
Annons


AnnonsLaddar