Annons

Annons

Zayn Malik ställde in konsert – klarade inte av pressenDen före detta One Direction-medlemmen Zayn Malik skulle under kvällen ha haft sin första stora konsert som soloartist, men han valde att ställa in precis innan.

Under lördagskvällen skulle Zayn Malik ha gjort sin första stora konsert sedan han valde att göra solokarriär efter tiden i One Direction. Konserten skulle ha ägt rum i Storbritannien på Capital FM:s Summertime Ball.

Annons

I sista sekund meddelade arrangörerna från scenen att Zayns konsert var inställd. I publiken fanns då 80 000 personer, och självklart var besvikelsen stor bland fansen som tagit sig dit. Zayn valde att förklara den inställda konserten på Twitter:

”Jag flög till Storbritannien i går kväll för att uppträda i mitt hemland framför min familj, mina vänner och framför allt mina UK-fans. Tyvärr har jag drabbats av ångest de senaste månaderna i samband med liveuppträdanden. På grund av evenemangets storlek har jag upplevt en värre ångest än jag gjort under hela min karriär. Jag kan inte be er tillräckligt mycket om ursäkt, men jag vill vara ärlig mot alla dem som väntat tålmodigt på att få se mig. Jag lovar att jag ska göra mitt bästa för att gottgöra er som jag har svikit i dag. Jag vet att de som lider av ångest själva kommer att förstå, och jag hoppas att de som inte gör det kan förstå min situation”.

När beslutet om att Zayn ställt in meddelades började folk på arenan att gå hem, trots att det var flera artister kvar som skulle spela, skriver Aftonbladet.

Läs även:
10 saker du inte visste om Zayn Malik (som du vill veta!)
Här räddar Zayn Malik ett fan (utan att tveka!)
Har Zayn Malik och Gigi Hadid gjort slut?

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar