Annons

Annons

Zayn Malik kan återvända till One Direction efter pausenOm du saknar Zayn Malik i One Direction så borde du sätta dig ner innan du läser vidare. Det kan nämligen vara möjligt att han återvänder till bandet när pausen är över!

Var det någon som trodde att Zayn Malik skulle återvända till One Direction? Vi på FRIDA trodde det inte, men nu verkar det som att det faktiskt kan hända. Alltså… OMG! Hur underbart skulle det inte vara att få se de fem killarna tillsammans igen?

Annons

Tydligen är det Gigi Hadid vi ska tacka om vi får se Zayn tillsammans med Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan och Louis Tomlinson igen. Hon jobbar tydligen för fullt med att övertala Zayn om att återvända till bandet, eftersom han inte mår bra som soloartist.

”Gigi är orolig över Zayns hälsa, eftersom han alltid har lidit av ångest. Nu när han är soloartist har ångesten blivit mycket värre… Hon vet att Zayn pendlade mellan att må bra och dåligt i bandet, men när han hade de andra killarna bakom sig så kunde han stå på scenen utan problem. Zayn är en bra soloartist när han står i studion, men han klarar inte av att möta en stor publik själv”, säger en källa till Inquisitr.

Vi håller alla tummar och tår för att One Direction tar emot Zayn om han bestämmer sig för att gå med i bandet igen! För visst vore det en dröm?

Kolla också in:
13 saker som hänt i One Direction sedan Zayn Malik lämnade
Zayn Malik berättar om avhoppet från One Direction
Därför fick Zayn Malik inte ha skägg när han var med i One Direction

Foto: IBL

Annons
Annons


Annons
Laddar