Annons

Annons

Zayn Malik berättar om avhoppet från One Direction

Zayn Malik berättar om avhoppet från One Direction


Våra sår efter Zayns avhopp från 1D har inte hunnit läka. Nu berättar han själv om varför han valde att sluta i världens största pojkband.

Det har inte gått mer än två dagar sedan bandet bekräftade, via sin hemsida, att Zayn Malik lämnar One Direction. Fans världen över är fortfarande i chock och sociala medier svämmar över med ledsna tweets och statusuppdateringar.
– Det är galet och vilt men samtidigt har jag inte känt större kontroll över mitt liv än jag gör nu. Jag känner att jag gör det som känns rätt, rätt för mig själv och rätt för killarna, så det känns bra, säger Zayn Malik till The Sun.
I samband med avhoppet började ryktena om att det skulle uppstått konflikter mellan bandmedlemmarna men Zayn hävdar att ”det inte kunde vara mer fel”. Hans beslut att lämna One Direction är någonting han funderat på länge.
– Jag försökte göra någonting som jag inte blev glad av att göra under en tid, till förmån för andra människors lycka.
Han syftar då på alla Directioners.
– Det var först och främst för fansen. Jag försökte att göra det för fansen, det var bara för deras skull. Och jag är egentligen bara upprörd för att jag kanske har svikit dem på något sätt. Det är den största grejen som jag inte vill ska hända. Det är inte så att jag har vänt dem ryggen. Det är bara det att jag inte kan göra det mer för det är inte ärligt mot mig själv.

Annons

Dags för solokarriär?
De som oroar sig för att hela bandet nu ska splittras behöver inte vara oroliga, menar Zayn.
– Det känns annorlunda jämfört med när andra band brutit upp helt för att en medlem har lämnat. Mitt band har varit väldigt stöttande, de har varit coola med det. De förstår att det här inte är äkta för mig längre.
Zayn har redan nu besökt en musikstudio i London och jobbar på sitt första solosläpp, som han gör tillsammans med Naughty Boy. Han är däremot tydlig med att förklara att hans framtidsplaner inte är helt spikade.
– Jag kommer bara att ta det lugnt nu, jag ska bara vara mig själv ett tag.

Foto huvudbild: Sony Music

Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson and Niall Horan of One Direction appear without Zane Malik appear   at Universal City Walk At Universal Orlando on November 17, 2014 in Orlando, Florida. Featuring: Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan Where: Orlando, Florida, United States When: 26 Mar 2015 Credit: WENN.com **04031310374, 21334631** Harry, Liam, Louis och Niall fortsätter nu med One Direction på egen hand.

Foto: All over press

Annons
Annons


AnnonsLaddar