Annons

Annons

Zara Larsson talar ut om sitt största beroendeI podden "Den fantastiska resan" valde Zara Larsson att tala ut om sitt största beroende och vad hon nu gör för att försöka bli kvitt det.

Zara Larsson är en av Sveriges absolut största artister och hon är numera även välkänd utomlands. Kändisskapet har dock bidragit med ett beroende som hon nu gör allt för att komma ifrån. Hon publicerar ofta bilder och texter på sociala medier och hon är en flitig användare av både Instagram och Twitter.

Annons

Wow! Zara Larsson festade med Justin Bieber

Men kanske lite för flitig? Åtminstone om du frågar henne själv. I podden Den fantastiska resan valde hon nyligen att berätta om sitt beroende av sociala medier och att hon nu gör allt hon kan för att bli kvitt det. Bland annat har hon valt att radera både Twitter och Instagram från sin mobiltelefon. What?!

– Jag har inte raderat mina konton, utan bara apparna. Jag öppnar min mobil, utan att överdriva, säkert en gång i minuten. Jag kollar Instagram och Twitter, men efter några sekunder är jag där igen. Jag trycker på den där knappen för många gånger, berättar hon i podden.

Wow! Zara Larssons kondombild gör succé över hela världen

Zara ska nu testa att leva utan apparna i en veckas tid för att se hur väl hon kan lyckas. Hon vet om att hennes beteende med mobilen inte är hälsosamt och hon menar att hon skulle kunna lägga den tiden på något annat, som är mer värdefullt.

Vi kommer såklart att sakna Zara i sociala medier, men vi gillar ändå att hon vågar släppa dem ett tag!

Läs mer om Zara:
Nu ändrar Zara Larsson sitt utseende (rejält!)
Zara Larsson hyllar Frans Jeppsson-Wall
Zara Larsson är förband till Justin Bieber

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar