Annons

Annons

Zara Larsson och Manfred Erlandsson: ”Strunta i julklappar i år”Zara Larsson och Manfred Erlandsson hyllas på Instagram efter sina inlägg om att skippa julklapparna i år.

Istället för att skriva en lång önskelista inför jul har Zara Larsson bestämt sig för att göra tvärtom – hon önskar sig saker åt andra istället.

”Jorden är trasig och blöder. Folk dör runt om oss. Vi säger att vi inte kan ta in fler flyktingar, att vi inte har råd, samtidigt som vi svenskar spenderar 75 miljarder kronor i december inför julen”, skriver hon på Instagram.

Annons

”Istället för att köpa en trött jävla tröja till mamma som ändå kommer ligga och samla damm i garderoben så lägger jag hellre 300 kronor på vattenreningstabletter och räddar liv. Det är vad jag önskar mig”, fortsätter hon, och uppmanar sina följare att donera pengar till Unicef.

”Så kan vi tillsammans göra julen lite finare”, avslutar hon inlägget, som har fått över 22 800 likes.

Även Youtubern Manfred Erlandsson har hakat på hashtaggen #julklappunicef.

”Det är december och man börjar önska sig julklappar. Samtidigt sitter barn i drabbade länder och har absolut INGET. I år ska jag inte önska mig något åt mig själv. Istället lägger jag mina önskningar till de som verkligen behöver det- I år, istället för att ge bort massa onödiga prylar, kan vi inte SNÄLLA SNÄLLA ge bort saker som verkligen behövs?”, skriver han.

Läs också:
Video: Zara Larssons bästa tips för att nå dina drömmar
Så bra! Zlatan, Avicii och Zara Larsson i kampanj mot rasism
Kolla in: Samir Badrans sköna Instagram-hyllning till Zara Larsson

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar