Annons

Annons

Youtuber viktmobbades i klädaffär – och fångade allt på filmVloggaren och Youtube-profilen Shicurves talar ut efter att hon viktmobbades i en klädaffär.

Bodyshaming, att bli utsatt och diskriminerad på grund av sin kropp, är ett stort och fruktansvärt problem. 19-åriga vloggaren och Youtube-profilen Shiann Friesen, också känd som ShiCurves, berättar nu om hur hon viktmobbades i en klädaffär.

Annons

Det var när hon besökte den amerikanska budgetkedjan Walmart som hon hittade en tröja som föll henne i smaken. Shiann tog med sig tröjan för att gå och prova den, varpå en anställd tog tröjorna ifrån henne och bad henne hänga tillbaka dem – för att hon sades vara för tjock för att testa dem.

”Testa inte något som uppenbarligen inte passar dig. Det är allt jag ber om”, säger butiksbiträdet i videon, eftersom Shiann lyckades fånga allt på film. ”Töj inte ut dem”, fortsätter hon.

Shiann påpekar att hon känner sig diskriminerad och kränkt.

”Jag kände mig sårad och arg, och jag trodde aldrig att något sådant skulle hända mig. Nu var det inte någon främling som blev diskriminerad, det var jag”, säger hon om händelsen som har uppmärksammats världen över till People.

Shiann har fått flera ursäkter från Walmart, men hon väljer ändå att fortsätta prata om händelsen för att försöka få ett stopp på bodyshaming. Hon hoppas nu att hennes historia ska få andra att våga stå upp för sig själva och säga ifrån om de viktmobbas.

Läs också:
11-åringen nätmobbas – här läser han upp elaka kommentarer
Här slår vloggaren tillbaka mot sina viktmobbare
Youtubern berättar öppet om sin depression i en rörande video

Se hennes video här nedanför

Annons
Annons


AnnonsLaddar