Annons

Annons

YouTube-stjärnan till sjukhus efter motocrossolyckaDen amerikanska Vine och YouTube-stjärnan vårdas på sjukhus efter att ha varit med om en olycka när han åkte motocross.

Igår fick den 18-åriga Vine och YouTube-stjärnan Nash Grier ett samtal om att hans 16-åriga lillebror Hayes, som jobbar i samma bransch, varit med om en motocrossolycka och färdats till sjukhus.
– #PrayForHayes Fick precis ett samtal under inspelningen om att Hayes varit med om en olycka. Han är nu på sjukhuset, skrev Nash på Twitter efter den hemska nyheten och fortsatte:
– Hatar att få sådana här nyheter över telefon. Blev livrädd.

Annons

Lyckligtvis hade Hayes väldigt tur och klarade sig undan större skador. Han har drabbats av en hjärnskakning, brutna revben, en blåslagen lunga och skärsår på huden.
– Tack och lov är han OKEJ och återhämtar sig nu på sjukhuset omgiven av sin familj, där han kommer att vara under de närmaste dagarna. Vi kan inte tacka er alla tillräckligt för de böner och stöd ni gett Hayes, säger Hayes talesman och menar exempelvis alla fans som spridit kärlek på Twitter via hashtaggen.

Hayes Nash Grier

Även Nash fick nyheten om att brodern skulle klara sig och gav ett minst sagt udda svar.

Foto: IBL, TWITTER

Läs även:
Första bilderna på Dylan O’Brien i Teen Wolf säsong sex
Zara Larsson är nominerad till en av världens största musikgalor
Bevisat: Här är kändisarna som kopierar Harry Styles

Annons
Annons


AnnonsLaddar