Annons

Annons

Guide: Så vinner du alla fighter i Pokémon Go

Så slåss du i Pokémon Go.Om du spelar Pokémon Go så vet du hur roligt det är att leta efter Pokémon, men det är även kul att fightas med dem. Här är allt du behöver veta för att vinna!

Även om det är riktigt roligt att leta efter Pokémon i spelet Pokémon Go, så är det typ exakt lika kul att fightas mot andra. Så fort du kommer upp till level 5 så kan du börja träna upp dina bästa Pokémons på de olika gymmen, så att de kan vinna fighterna åt dig!

Annons

Men hur gör du egentligen för att vinna mot en motståndare som har Pokémons med högre CP än du? På Reddit har en Pokémontränare delat med sig av sina allra bästa tips som gör dig till den bästa fightern!

Läs: Hotet: Pokémon Go kan stängas ner den 1 augusti

För det första så handlar det om att du måste ducka, vilket du gör genom att dra åt höger eller vänster när du blir attackerad. Men förutom det så kan du även använda ett knep som gör det betydligt lättare att vinna i Pokémon Go!

Innan en motståndare attackerar dig syns det alltid en slags blinkning på din skärm, som betyder att motståndaren är på väg att attackera. Så håll utkik efter blinkningen och var beredd på att ducka!

Tips som hjälper dig att vinna i Pokémon Go:

1. Första gången en motståndare attackerar dig gör den alltid två attacker, så då ska du ducka två gånger innan du själv attackerar.

2. Om appen laggar kan du riskera att bli skadad.

3. Du hinner alltid göra en attack på din motståndare innan nästa blixt syns på skärmen.

4. När du har gjort en specialattack så är du extra känslig, så gör bara specialattacker när du verkligen måste.

5. Om du vinner över ett gym med högt HP så får du massor av extra XP. Det är alltså sjukt värt det, även om det kan ta lite tid.

6. Håll koll på tiden. Om du använder rätt teknik när du fightas så kan du undvika att bli alltför skadad av en Pokémon med dubbelt så hög CP, men du kanske inte hinner det innan tiden har gått ut.

Lycka till!

Läs även:
Hur spelar man Pokémon Go? Här är allt du behöver veta!
Hur fuskar man i Pokémon Go? Här är alla tips och tricks!
Pokémon Go – allt du behöver veta om nya spelet

Foto: IBL

Annons
Annons


AnnonsLaddar