Annons

Annons

Vinn konsertbiljetter till Austin Mahones spelning i Sverige

Pop Stars and Musicians perform during the 6th Annual 99.7 NOW! Triple Ho Show at SAP Center on December 2, 2015 in San Jose, California.

Pictured: Austin Mahone Ref: SPL1191029 021215
Picture by: C Tuite/imageSpace/Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 870-934-2666
[email protected]Är du ledsen för att du inte har biljetter till Austin Mahones spelning i Sverige den 12 april? Ingen fara, nu kan du vinna ett par här.

Den 12 april kommer Austin Mahone till Sverige för första gången för en spelning på Fryshuset. FRIDA har lyckats få tag på ett par biljetter till spelningen som du nu kan vara med och tävla om att vinna.

Annons

OMG! Se Austin Mahones musikvideo till Dirty Work

Med låtar som Dirty Work, What about love och Mmm yeah bjuder Austin alltid på en härlig show under sina konserter som lätt kan jämföras med Justin Biebers framträdanden. Det är sång, dans och till viss del lite naket.

Gilla FRIDA på Facebook

För att vara med och tävla om biljetter till Austin Mahones spelning ska du mejla fullständigt namn och adress, ålder samt svaret på frågan Vad är det bästa med Austin Mahone? till [email protected] senast den 20 mars. Två vinnare som får ta med sig varsin vän kommer att dras och kontaktas den 21 mars.

OBS! Eventuell resa och boende i Stockholm ingår inte. Du får bara vara med och tävla med ett mejl.

Läs också:
Austin Mahone har släppt en teaser från nya låten med Becky G
Austin Mahone och Becky G kan återförenas
Se Becky Gs musikvideo med Austin Mahone

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar