Annons

Annons

Vinn! Gå på exklusivt event och träffa MTV-stjärnor & The Fooo ConspiracyWOW! Awkward- och Faking it-stjärnorna är i Sverige för ett exklusivt MTV-event där The Fooo Conspiracy uppträder. Nu har du chansen att träffa de allihop!

På torsdag den 25 februari anordnar MTV ett exklusivt event med skådespelerskorna Jillian Rose Reed och Katie Stevens från tv-serierna Awkward och Faking it som är på besök i Sverige. Det kommer att bjudas på en förhandsvisning av Awkward säsong 5B och Faking it säsong 3A. Gäst på eventet är även The Fooo Conspiracy som kommer att framföra sin senaste singel My girl.

Annons

Nu har du chans att vinna biljetter till eventet och samtidigt få M&G med både Jillian och Katie samt The Fooo Conspiracy. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att mejla [email protected] med fullständigt namn, ålder, fullständig adress, mobilnummer samt berätta när du började titta på någon (eller båda) av serierna.

Vi kommer att utse tre vinnare som alla får ta med sig varsin vän på det exklusiva eventet och M&G med Jillian, Katie och The Fooo Conspiracy.

Mer info om eventet:
Var? På Collage i Stockholm.
När? Den 25 februari mellan ca 17:30 – 20:00.
Hur gör jag för att gå? Tävla genom att mejla fullständigt namn, ålder, fullständig adress, mobilnummer samt berätta när du började titta på någon (eller båda) av serierna till [email protected] senast den 22 februari.

Vinnarna dras och kontaktas den 22 februari klockan 15:00.

OBS! Du får bara vara med och tävla EN gång. Eventuell resa och boende i Stockholm ingår inte.

Psst! Awkward och Faking it har premiär den 16 mars på MTV.

Läs också:
Höjdpunkterna från The Fooo Conspiracys nya låt My girl
17 awkward situationer alla tonåringar förstår
Vem i The Fooo Conspiracy passar du bäst ihop med?

Annons
Annons


AnnonsLaddar