Annons

Annons

Victoria’s Secret-änglarna: ”Älska dina små bröst”De välkända Victoria's Secret-änglarna Elsa Hosk, Martha Hunt och Taylor Hill menar att du ska älska dina bröst, även om de är små.

Det är ingen hemlighet att Victoria’s Secret har ett välfyllt sortiment av bh:ar med en grym push up-effekt, men nyligen släppte varumärket en annan typ av bh som är helt utan vaddering för att bredda utbudet av underkläder.

Annons

Läs mer: 9 saker du inte visste om bröstvårtor (som du måste veta!)

För att fira lanseringen höll de tre Victoria’s Secret-änglarna Elsa Hosk, Martha Hunt och Taylor Hill en livestreamad presskonferens där de uppmanade tjejer att använda den nya vaddlösa bh:n istället för den med push up.

martha huntMartha Hunt.

Martha berättade för Daily Mail att modellerna länge hade velat att företaget skulle lansera en bh utan push up-effekt, eftersom det är coolare och mer modernt just nu.

Läs mer: Bildspecial: Se alla bilder från årets Victoria’s Secret fashion show 2015

”Om du naturligt har stora bröst så säger jag ‘wow’ och är lite avundsjuk på det, men det här handlar mer om att våga vara naturlig, avslappnad och inte försöka för mycket”, sa Elsa i en intervju.

Elsa HoskSvenska Victoria’s Secret-ängeln Elsa Hosk.

Taylor tillade:

”Jag har inte enorma bröst, men jag älskar att bära de nya bh:arna utan vaddering eftersom de är roliga och flirtiga. Just nu är det trendigt att vara sig själv och att vara naturlig, och det är viktigt eftersom det är mer bekvämt för dig.”

Taylor Hill

Vi tycker att det här är ett bra initiativ och vi gillar att Victoria’s Secret blir mer tillgängligt för alla – oavsett vilken storlek du har på kuporna!

Läs mer:
18 situationer du bara förstår om du har små bröst
16 fantastiska fakta om bröst som du bara vill veta
Vårens snyggaste bh:ar (som finns i butik just nu!)

Foto: All Over Press

Annons
Annons


AnnonsLaddar